Toysdaily 玩具日報

疑問…

關閉 [複製鏈接]
小弟此帖:

http://www.toysdaily.com/discuz/thread-112771-1-1.html

明明主題講玩具而唔係討論動漫畫,
為何會被移動… :?
或者某版主見閣下介紹之物本體並非一件立體的玩具而是一本印有類似動漫畫角色的畫冊再加上沒有留意內容就錯手搬了吧...

小櫻上
其實 ACG forum 既定位係 任何有關動畫,漫畫,特攝,資料設定書刊,輕小說,聲優,動畫音樂及 Cosplay 等最新消息及討論. 所以我就搬了過去. 而主版 亦有留 link, 所以基本上大家睇主版時亦睇到你既 post. thx

and 小櫻 ... 其實你指名話我, 比 叫我做 某版主 好呢 ... 而我 "今次" 不是 錯手 的.

Vince 上
原帖由 Vince 於 30-10-2009 02:06 PM 發表
其實 ACG forum 既定位係 任何有關動畫,漫畫,特攝,資料設定書刊,輕小說,聲優,動畫音樂及 Cosplay 等最新消息及討論. 所以我就搬了過去. 而主版 亦有留 link, 所以基本上大家睇主版時亦睇到你既 post. thx

a ...

但敝帖所述並非「有關動畫,漫畫,特攝,資料設定書刊」,而係「有關玩具書刊」… :unhappy:
原帖由 Vince 於 30-10-2009 02:06 PM 發表
and 小櫻 ... 其實你指名話我, 比 叫我做 某版主 好呢 ... 而我 "今次" 不是 錯手 的.

以小櫻所知... 基本上貴版的所有「版主」職位均可進行編輯...

其實當時小櫻只看了該連結一下... 因為該帖先前已經看過所以知道是甚麼... 但就沒有留意頂端那句顯示... 所以不知道是閣下移動的... 在沒確定是誰的情況下所以就用「某」了... 這並無甚麼單打或其他意思... 今次完全是小櫻一時疏忽... 令到閣下誤會小櫻深表抱歉...

:64: :64: :64:

小櫻上