Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: mr.elljay

ROBOT魂 00 Gundam 7 Sword

絕對同意最後兩字......已經連續把玩左好幾晚:$
放埋HJ套XN Raiser改件落去, 咁咪升呢做9劍00:D
very nice ! :71::71::71:
中晒毒.今日出街睇睇.必買
That's so nice.
THanks for sharing.
00 7s都係我第一隻蘿蔔魂,哈哈:34::34::34::34:
睇相毒死哂,但見到實物後又居然奇蹟地買唔落手:62:
我反而觉得实物更加正喔∼
齋隔住盒睇, 好似同第一彈一樣, 換D裝備就貴成千YEN....
但第一彈個頭實在比較差, 又知道7劍個頭重新造過, 所以都入手....
返屋企開盒之後, 有吾少驚喜!
頭重新造過, 造型正好多!
手腕改為可動, 增強手部活動能力!
支鎗都改埋一支過, 吾換件都可以變為劍!
頭像被屏蔽
:71: :71: :71:
頭像被屏蔽
:71: :71: :71: :71:
原帖由 aeug 於 30-10-2009 02:06 AM 發表
齋隔住盒睇, 好似同第一彈一樣, 換D裝備就貴成千YEN....
但第一彈個頭實在比較差, 又知道7劍個頭重新造過, 所以都入手....
返屋企開盒之後, 有吾少驚喜!
頭重新造過, 造型正好多!
手腕改為可動, 增強手部活動能力 ...

7劍唔止個頭,成個本體基本上系全只重新造的,外型修過,連可動性都提高埋,好有誠意了。

灰色部份為與第一彈不同的的新件
中晒毒