Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: taken

第九世代 Knightmare Frame 蘭斯洛特・亞比安

原帖由 zillionwong 於 26-10-2009 06:14 PM 發表
我覺得呢隻出得唔太好, 太膠:55:

第一代出得最靚,
配件就第二代最好,
我買到第三隻反而冇DISPLAY出黎:o
如果蘭斯洛特・亞比安係用返 offshoot d 料整就無咁差, 同對翼又係敗北之一... 可惜 :38:
頭像被屏蔽
nice photos:71: :71: :71:
佢同蜃氣樓都係太貴,入手不能:sad:
价钱其次,主要系哩只野系萝卜中可以排入前三噶"胶"物:80:
最頂唔順係兩把劍改左插背後, 唔係原著收手腕內:70:
原帖由 luciferdark 於 27-10-2009 09:32 AM 發表

重看吧.
原作才沒有收手腕內
正:71:
不過動畫入面佢對翼可以射d綠色既子彈,睇到果下我真係o左...
原帖由 taken 於 26-10-2009 05:33 PM 發表
日本人自改返對翼、勁!:64:

http://schizophonic9.blog103.fc2.com/blog-entry-482.html

佢有改返對翼咩?
睇落似官圖多d....
係咪真係有方法可以改返綠色而又唔覺眼?
yes he 改返對翼, 真係有方法可以改返綠色

click to see (but you need understand japanesse words)

http://schizophonic9.blog103.fc2.com/blog-entry-480.html#more
原帖由 luciferdark 於 27-10-2009 09:32 AM 發表

腕內幾時有劍:(
原帖由 taken 於 26-10-2009 05:33 PM 發表
日本人自改返對翼、勁!:64:

http://schizophonic9.blog103.fc2.com/blog-entry-482.html

頂! 條友對savage 改得好很正ar!!!!!! :70: