Toysdaily 玩具日報

查看: 7328|回復: 10

無端端比人CUT POST,點解???????????????

關閉 [複製鏈接]
之前出咗個Joker DX post,比Max大讚好,今日無端端比另一個版主cut咗,點解?????

Douglas M Saint 請解釋~:angry:
錯手嗎???
手滑了一下:66: :66: :66:
原帖由 ShinningGundam 於 19-10-2009 09:22 PM 發表
手滑了一下:66: :66: :66:

一陣德哥真係咁答:DD
又唔見佢"錯手"醒張頭獎六合彩比我? 擺明係有心整蠱啦~:74: :blame:
原帖由 Wai@@ 於 19-10-2009 09:26 PM 發表
又唔見佢"錯手"醒張頭獎六合彩比我? 擺明係有心整蠱啦~:74: :blame:

你唔PM佢?
你想要我比你啦
原帖由 熱血廢人 於 19-10-2009 09:27 PM 發表

你唔PM佢?
你想要我比你啦

PM咗喇,等咗好耐都未覆先出呢個post~:53:
原帖由 Wai@@ 於 19-10-2009 09:31 PM 發表

PM咗喇,等咗好耐都未覆先出呢個post~:53:  

你開係主版麻....
請大大稍安無燥:77:  .....我相信Douglas M Saint版主對大大嘅post作出編輯,一定有佢嘅原因...唔會貿然亂來... 首先...所有查詢post...都應該去"TOYSDAILY 會員查詢/版規說明"區開post...
所以,我會將哩個post移去該區....
第二,大大是否收到由系統發出嘅短消息得知...閣下嘅post由Douglas M Saint作出編輯...短消息內有冇提及編輯原 因.... 如果冇註明原因...大大可以直接發短消息向對你個post作出編輯嘅版主直接查詢.....

若果版主尚未回覆大大嘅查詢....也懇請耐心等候...皆因版主們也有自己的工作和生活....管理版務是用個人工餘時間...
未必能第一時間作出回覆~~~希望明白....:64:
剛收到Douglas M Saint回應如下:

原始短消息: [系統消息] 您發表的主題被執行管理操作 引用:
原始短消息: [系統消息] 您發表的主題被執行管理操作

Why you cut my post?????

Sorry................. I have deleted the wrong post and 1 SPAM thread is close to your thread.

Please accept my apology.................... :56: :56: :56:  :64: 回覆 - 轉發 - 標記未讀 - 下載 - 刪除 - 關閉

原來一句道歉就可以亂cut post, TD真係掂~:71:
Cause a SPAM title close to your thread and I have wrongly click your thread also.  Sorry for any inconvenience caused. :64: