Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: 呂品器

Yamato 1/60 VE-1... 少少多圖

剛入了, 真的很靚.:71:
唯一不滿意是那些小噴咀的內部, 欠缺了之前出的橙色機VT-1 的噴咀內部detail.
原帖由 影武者 於 18-10-2009 07:19 AM 發表
本身是1/48的愛好者,新的1/60我一隻也未買過,但現在1/60出 的機種真的太毒了...我好驚會跌落1/60之深淵。
:75: :75: :75: :75: :75: 跌 !! :p
原帖由 呂品器 於 19-10-2009 08:29 AM 發表

巴打快d delete返個電話先~

1/48可以放上去~  佢demo相其實係用1/60 VF-0 (即係1/48 VF-1個size)

經佢web site買  其實好容易  佢個site有咩唔明可以PM問我:64:

大大,甘你可否幫我訂呀?................因為我唔識英文:help: 萬分感激!!!
:71: :71: :71:
原帖由 chowsingsing 於 20-10-2009 04:31 AM 發表

大大,甘你可否幫我訂呀?................因為我唔識英文:help: 萬分感激!!!

呢個查實唔係好方便...  :(

其實個site都只係問下你地址  信用卡果d野...  你試到唔明就PM我啦

又或者其他巴打知道香港邊度有得賣,都麻煩單聲 :64:
原帖由 呂品器 於 20-10-2009 01:49 PM 發表

呢個查實唔係好方便...  :(

其實個site都只係問下你地址  信用卡果d野...  你試到唔明就PM我啦

又或者其他巴打知道香港邊度有得賣,都麻煩單聲 :64:

因我係底收入人士(6000)是申請不到信用卡的,大部分都唔會批...........
感謝呂兄的分享!!謝謝!!:71:

另麻煩呂兄可否PM台座網址給小弟,萬分感激!!
個stand好靚....但可惜我放高櫃架......隻機要側飛mode.....用唔著
個頭太靚仔喇!:$
呢隻抵玩過VT-1好多呀~咁多部件.