Toysdaily 玩具日報

涼宮ハルヒの消失 2010 劇場版 春公開

涼宮ハルヒの消失 2010 劇場版 春公開

As title says, just confirmed on screen from テレ玉 after the airing "Someday in the Rain" 10 minutes ago.

Official Site now becomes under construction.
http://www.haruhi.tv/#

呢張圖唔係上年的嗎 ?!

消失個故仔好似會係下1~2集出街了吧~

Pic from TV screen last night
TV run has ended, new anime next week.

.........唔係掛又轉=0=:59:
出電影版... 算係好消息...

好的話就一氣呵成... 當時傳聞2009 TV版消失劇情共4話... 大概共80-90分鐘... 差不多一套電影的長度...

不過電影版嘛... 我們身在香港的就要等DVD/BD了...

小櫻上
咁真係玩野= ="

做做下真係消失左= =" 灰呀............
咩型式泥做唔重要
最緊要有得睇

張長門好萌 還是眼鏡最高
其實24話"溜息5"完果陣我都feel到今季動畫應該已經完左
因為又無ending song, 個feel完全係成套動畫既結局咁

相信可能本來"八月"係得4話, 但係臨時決定將"消失"用黎做劇場版
所以就夾硬加多4話"八月", 黎湊夠total 28話
涼宮人氣已大幅下滑,希望劇場版推出可以幫助挽回聲勢…:80:
原帖由 太陽之牙 於 10-10-2009 02:57 AM 發表
涼宮人氣已大幅下滑,希望劇場版推出可以幫助挽回聲勢…:80:

涼宮的人氣當然下滑啦... 樹關急升的是長門嘛... :34:

呵呵呵...

小櫻上