Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: iou2

請問邊道仲有裝著 電王 Den-O ZERONOS 零諾斯 天津四賣

原帖由 iou2 於 17-10-2009 21:59 發表

Where? .......Can u tell me other form

pm to u
原帖由 redfish 於 17-10-2009 07:51 PM 發表

裝著會有港版, 公佈左3款, 其中一款就是零王

Thanks but....How about kabuto???....點解我搵唔番裝著再版?:50: .......裝著會有港版 日本會再出?
原帖由 iou2 於 19-10-2009 12:16 AM 發表

Thanks but....How about kabuto???....點解我搵唔番裝著再版?:50: .......裝著會有港版 日本會再出?

裝著kabuto唔會再販, 再販的只是SHF kabuto
原帖由 iou2 於 17-10-2009 07:28 PM 發表

收到風十一月祗有列車........無裝著 and 腰帶:50:

唔係下哇:time: :time:
All 裝著 related items (Agito, Kuga, Dragon, 555, Blade, Kabuto, Den-O) pls go to In's Point 2/F to find or buy

(Shop No. :45: :45:  ..... :59: ..... :52: :52: :52: :52: :52: :52: :52: .....A)

Pls count the no. of icons to find out the answer of shop no.
原帖由 改咩名好? 於 19-10-2009 07:37 AM 發表

比你解毒...:75: ..

原帖由 改咩名好? 於 19-10-2009 07:37 AM 發表

訂貨單有DX電王腰帶, LEGEND版就可能無
原帖由 redfish 於 19-10-2009 07:30 AM 發表

裝著kabuto唔會再販, 再販的只是SHF kabuto

裝著DENO出港版, will bandai出DENO SHF???
原帖由 iou2 於 19-10-2009 01:22 PM 發表

裝著DENO出港版, will bandai出DENO SHF???

沒有公佈會出港版電王系列SHF
以正視聽, 請熟鋪幫忙影了今批港版電王訂貨單, 圖中價格為代理建議價

原帖由 redfish 於 20-10-2009 12:25 AM 發表
以正視聽, 請熟鋪幫忙影了今批港版電王訂貨單, 圖中價格為代理建議價

http ...

感謝大大:64:

睇返円價, 2500円應該係綠牛(紅牛2000円), 綠牛量產有望了:)
原帖由 越前龍馬 於 20-10-2009 12:59 AM 發表

感謝大大:64:

睇返円價, 2500円應該係綠牛(紅牛2000円), 綠牛量產有望了:)

YES, 2500円應該係綠牛
http://ooebihara.sakura.ne.jp/to ... Zeronos/Zeronos.htm