Toysdaily 玩具日報

查看: 46018|回復: 62

絕對震撼!!!Figma 4仔影星拍外景!!!(^^)P.3+官圖新配件

一個男人要帶隻玩具出街影相,我個人覺得其實係需要......[好大&#22021;勇氣]!!!更何況帶出街影&#22021;唔係[燃系](熱血),唔係[萌系](女),而係......[基系](><)男人老狗帶隻基仔出街你真係咪話唔惹人注意,(又)更何況我呢度仲係思想保守到爆&#22021;[馬拉](><)所以各位大大......無論你對Figma&#22021;呢隻Billy仔鍾意又好,唔鍾意都好,請畀&#21874;[回應]安撫下返我&#22000;份[頂硬上的勇氣](哈)XD

Billy Herrington,美國[同志愛情動作片]&#22021;男演員!由於&#21946;佢拍過&#22021;同志片中有好多莫名其妙&#22021;摔角戲,又鍾意&#21946;途中發出好多奇奇怪怪&#22021;聲,所以自然就成為niconico(即係日本Youtube)動畫上面&#22021;好素材。
他拍&#22021;[同作片]無論係摔角、寫真都好,風格可以講係[鹹濕到出汁](笑&#21655;),再加上結實的肌肉同適當的脂肪組成&#22021;完美身材以及無可挑剔的美臀,他&#22021;影片從2007下半年開始爆紅,紅到2009都仲有排紅!Billy仔會被稱做[森之妖精]是因為他有一段從樹林走出來&#22021;影片。雖然沒幾秒,但就奠定&#21655;佢妖精地位(^^)欲想了解Billy仔更多,你可以Click入&#22175;比利.凱靈頓睇下佢&#22021;[辛酸]成長經歷XDXDXD

9/25-28間就同我Part Time(廣播劇)&#21874;同事們去&#21655;馬來西亞丁加奴洲&#22021;[肯逸湖](^^)因&#29234;知道自己負責影相&#22021;機會都好大(即係代表我唔會&#21946;鏡頭出現),所以就帶埋個[替身]一齊上路&#22175;代替我&#21946;鏡頭前出現吧XD 8點幾&#21946;KL(吉隆坡)坐6個鐘巴士向目的地出發~(^^)

下晝1點幾到達丁加奴洲,但未到達目的地。大家肚餓餓落車食KFC(^^)(鳴謝楊萬里幫我&#25886;住Billy仔)

我嗌&#21655;個[Very Tasty]&#22021;炸雞飯Set,但一&#21874;都唔好食(><)

食完&#22050;坐多1個鐘車程,終于到達目的地[肯逸湖](^^)
坐&#21655;咁耐車,到酒店第一件事梗係沖涼啦!

要出門影[外景]前,操FiT個身先XD

森之妖精登場!!!(哈哈,雖然唔知原版係咪咁?XD)

呢張咁睇,個面相有&#21874;似[王貽興](^^)

太多[正常]表情啦,所以......&#22175;隻[惡搞]&#22021;,哈哈哈(^^)

拍埋場[水戲],今日收工(^^)(多謝可風哥幫我Hold住Billy對腳^^)

(感謝懷桂姐&#21946;水中幫我捉住Billy^^)

歡迎光臨我的BloG(^^) - http://hk.myblog.yahoo.com/kaihins

夕陽無限好,只是近黃昏......
   6點起身影日出......但[蛋黃]冇出現......

好鍾意呢張(^^)(晨早光脫脫,Billy仔唔凍架咩?哈哈XD)
返酒店食早餐

食完就...向世界出發~!!!

Billy&#21946;樹林中見到令佢心動&#22021;[樹葉],哈哈哈(注:Tongkat Ali&#21946;馬拉係非常出名&#22021;[壯陽品]XD)

&#21946;瀑布呢度,如果我唔係線腳跌倒,整傷手同整濕&#21655;相機鏡頭...應該可以影到更多靚相(><)

返到酒店用吹風筒吹干鏡頭,出去再影過(^^)

舞林王者[郭富城](^^)(印象中Aaron有擺過呢個Pose屎啦)

森之妖精2度登場!!!

晚上提早慶祝中秋,放佢入[豬籠]堆中(^^)

Last Day冇乜影相,&#21946;歸家途中有經過街市......嘻嘻~擺佢&#21946;[賣飛佛]榴蓮上吉兩吉(^^)

玩后感:一相勝於千言萬語。呢隻Billy仔有幾正,唔駛多講啦(^^)如果唔正,Figma都唔會單單係佢就出4款!呢趟外景旅程對Billy仔&#22175;講可謂[驚險萬分]!食完KFC要再影多張相,點知&#21946;褲袋一&#25886;出&#22175;,頭&#22021;Ball Joint斷&#21655;(><)好彩有帶埋殺手13出&#22175;勉強可以替換(==)lll 影水池時,換&#21655;頭像擺&#21946;池邊唔記得&#25886;,以&#29234;唔見&#21655;,騰雞&#21655;成晚。好彩~隔日搵得返(^^)瀑布-我叉錯腳跌&#21655;入水中,Billy&#22021;手飛甩&#21655;流住血去搵,好彩搵得返(><)點都好~而家我人(Billy)冇事就好(^^)&#21946;度真係要多謝我&#21874;同事包容我帶Billy仔出&#22175;影相。佢&#21707;冇鄙視我不特止,仲好幫我,講真~真係好感動(^^)

歡迎光臨我的BloG(^^) - http://hk.myblog.yahoo.com/kaihins

風景靚,post正,對白有趣,創作力十足,
仲有..........................勇氣 X 100:(
頭像被屏蔽
大大好有勇氣 :$
:71: :71: :71: 大大影得勁好呢 好好feel

:x 雖然是大男人一個, 但真的好得
頭像被屏蔽
:$ :$ :$ :$
Billy好使好用. :x
歡樂無窮~~ 多謝大大好post!!! :71: :71:
頭像被屏蔽
:71:
:66: :71:
Support ~ :71: