Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: toshiyashiya

臼井仪人去世 法子姐姐出事 纪香离婚噶真相。。。。。。

原帖由 原罪 於 27-9-2009 09:56 AM 發表

:@ 有無咁堅?
後加咋?

佢個blog的確係有提過想去MJ個演唱會:time:
箭手對著白紙射箭,跟住先再畫出紅心位置,咁就變成新射手!
情況一樣,世上千千萬萬人寫blog,有呢種巧合其實係合符邏輯,況且都係事後圈紅心。
睇清楚,佢仲寫左其他野,真係中咩?
原帖由 katoributa 於 27-9-2009 08:25 PM 發表
箭手對著白紙射箭,跟住先再畫出紅心位置,咁就變成新射手!
情況一樣,世上千千萬萬人寫blog,有呢種巧合其實係合符邏輯,況且都係事後圈紅心。
睇清楚,佢仲寫左其他野,真係中咩?

你個事後圈紅心好似唔係好啱喎, 如果有事發生左, 我先再o係我個blog度寫, 咁先係事後圈紅心喎

佢而家唔係中一兩樣喎, 你有無睇晒個list? 有無睇我post出黎既日本網??
佢喺blog上所寫, 或者同佢有關既衰野真係有幾十樣喎
原帖由 K動戰士渣古 於 28-9-2009 12:53 AM 發表
應該係真的......
下次用你個名狂SEND D垃圾MESSAGE去東原個BLOG或者事務所
等佢在個BLOG寫你個名,到時就會知道靈不靈:71:

咁大整股:x :x
原帖由 Devil_Fudou 於 28-9-2009 09:09 AM 發表 你個事後圈紅心好似唔係好啱喎, 如果有事發生左, 我先再o係我個blog度寫, 咁先係事後圈紅心喎佢而家唔係中一兩樣喎, 你有無睇晒個list? 有無睇我post出黎既日本網??佢喺blog上所寫, 或者同佢有關 ...
這件事正正確確係事後圈紅心!
就好似六合彩既機率係幾多呢?但經常都有人中喎,都係同一道理。
可能你誤會事後圈紅心既情況,事發先在blog寫並不是事後圈紅心,而係對著紅心插箭了。
如果世界(或日本)只有少數人寫blog,咁巧合就真係或許說不定有其他可能性。再加埋「同佢有關」就範圍更廣了!:74:
原帖由 katoributa 於 27-9-2009 11:49 PM 發表
這件事正正確確係事後圈紅心!
就好似六合彩既機率係幾多呢?但經常都有人中喎,都係同一道理。
可能你誤會事後圈紅心既情況,事發先在blog寫並不是事後圈紅心,而係對著紅心插箭了。
如果世界(或日本)只有少數 ...

但係巧合喺同一個人身上發生幾十次, 仲不斷發生緊, 咁仲係咪好平常呢??
六合彩的確成日有人中, 但係而家既情況係有一個人中左幾十次六合彩

無錯, 全世界有無數人寫blog, 但係又有幾多個人既blog好似佢個咁"不幸"??

原帖由 Devil_Fudou 於 28-9-2009 11:56 AM 發表 但係巧合喺同一個人身上發生幾十次, 仲不斷發生緊, 咁仲係咪好平常呢??六合彩的確成日有人中, 但係而家既情況係有一個人中左幾十次六合彩無錯, 全世界有無數人寫blog, 但係又有幾多個人既blog好似佢個 ...
唔係一個人中幾十次六合彩,而係六合彩經常有人中,要搞清個概念。
就係因為多人寫blog,而搵到一個人好似講親乜都衰乜既機會就變得大好多。
究竟係因為東原亞希陀衰家而令到別人不幸呢?定係因為「發生太多不幸」而令佢變成陀衰家呢?我選擇後者。
原帖由 katoributa 於 28-9-2009 06:31 PM 發表
唔係一個人中幾十次六合彩,而係六合彩經常有人中,要搞清個概念。
就係因為多人寫blog,而搵到一個人好似講親乜都衰乜既機會就變得大好多。
究竟係因為東原亞希陀衰家而令到別人不幸呢?定係因為「發生太多不幸」 ...

我諗如果38場頭馬都輸唔夠既話,被佢寫"大本命"(即真命天子的意思)既馬唔係入醫院就係終身殘廢
某某選手叫佢唔在再選佢的馬做本命,被東原一句"我就寫滿你的名字",結果他3個月內一跑馬就跌重傷,終身都不能再賽馬......

我想E個機率仲難過中合彩.....
雖然佢個BLOG的人名唔係次次都中有事,但傷亡率都有9成......
而且係幾十個目標中只有3,5個無事,有事的都係好大件事.....

雖然我都相信人無可能用這方式令他人不幸......
但係6合彩的層次唔夠班去比喻東原

正如退休後的球王比利在球賽開始前估會贏的球隊一定最終會輸
法改委一公布重大改革後一定會有飛機出事

東原已經成為人類史上烏鴉口既最強傳說......
因為比利既說話只對贏輸球有用
法改委也只會對飛機有影響
你買6合彩也只會中6合彩
但係東原的攻擊範圍係ALL RANGE....出道以來除了血親同公司外幾乎無一幸免,
就連老公在未結婚前也數度出事.......

雖然睹波都會有贏有輸,雖然飛機出事間唔中都會發生......
但係下下中都已經難過6合彩啦
人一生買6 合彩中一次都夠偷笑啦,
世界上或者有好多個人中合彩
但係開親口都中世上有幾多個?
電影都係得一個地獄黑仔王之麻

東原就算唔係真係令人倒楣既元兇,本身也夠晒傳奇啦~~
原帖由 Devil_Fudou 於 27-9-2009 07:08 PM 發表
嘩~~~ 有講Michael Jackson添呀!!:Q :Q

2009年3月10日、ブログにてマイケル・ジャクソンのイӞ ...

:(咒術師??

http://ameblo.jp/higashihara-aki/day-20090310.html

原帖由 katoributa 於 28-9-2009 06:31 AM 發表
究竟係因為東原亞希陀衰家而令到別人不幸呢?定係因為「發生太多不幸」 ...

唔係喎, 而家既情況係

好多人寫blog=好多人買六合彩
經常有不幸既事發生=經常有人中六合彩
一個人既blog經常寫中不幸既事=一個人經常中六合彩

我都覺得唔係東原有令不幸發生既能力, 因為要發生既就始終會發生
無可能發生既就點都唔會發生, 唔通佢寫北野武會變成女人, 北野就真係會變女人咩
只係東原可能不自覺地有某程度預知不幸既能力, 所以就會經常"出現"o係不幸之中

再用六合彩黎比喻
如果東原可以令不幸發生=一個人可以決定六合彩既中獎號碼
東原能夠預知不幸=一個人能夠買中六合彩既中獎號碼
東原能夠不斷預知不幸=一個人能夠不斷買中六合彩既中獎號碼

原帖由 Devil_Fudou 於 29-9-2009 01:26 AM 發表 唔係喎, 而家既情況係好多人寫blog=好多人買六合彩經常有不幸既事發生=經常有人中六合彩一個人既blog經常寫中不幸既事=一個人經常中六合彩我都覺得唔係東原有令不幸發生既能力, 因為要發生既就始終會 ...
一個人既blog經常寫中不幸既事唔等於一個人經常中六合彩,因為,任何人寫既野「變成不幸」其實好平常。如果以此思路,就等於每一期都好多人中六合彩頭獎(記住呢個重點),咁既話當中有一個人經常中交合彩一點都不出奇了。
實情應該咁設想,咁多人寫blog竟然有人既blog寫既事經常發展成「不幸」,有如六合咁難中都有人中。
當然我相信係比六合彩更難中,六合彩只係一個比喻,並不說明佢地既機率相等,但要明白,難以發生並不代表不會發生。
因為我們只會將焦點集中在「一個人」身上,所以會有這類瘟神出現了。
佢噶傳說唔系而家開始噶啦 好早就開始噶啦
3,4年前就睇過佢噶傳說 點知而家有后續罷啦

咒死人 都系今年開始 以前還米有咒死人噶例子出來