Toysdaily 玩具日報

查看: 14510|回復: 14

賽車軚盤 有何選擇 ,...請指教

各位C兄好, 小弟想買個PS3的賽車軚盤, 請問有什麼選擇 價錢等 呢........THANKS:64:
買 logitech G27 la ....(d 個係最新款, 之前有個 G25的)  ... d d 野就緊係買反 offical 好 d la ...
review
http://www.youtube.com/watch?v=V5-BowDSEc0&feature=fvst
g27枝波棍唔係太好~
原帖由 Vince 於 25-9-2009 03:40 PM 發表
買 logitech G27 la ....(d 個係最新款, 之前有個 G25的)  ... d d 野就緊係買反 offical 好 d la ...
review
http://www.youtube.com/watch?v=V5-BowDSEc0&feature=fvst

:43: THANKS VINCE 兄.....我都見到g27 這個極品:55: 但係個價都好極品呢

但看完個review 佢又不是好過g25好多wo....只是部份野好多少少
嗯, 真的出去see下幾錢先再想想決定下:55:
原帖由 AIIC 於 25-9-2009 10:44 PM 發表
g27枝波棍唔係太好~

:43: ic兄.......佢有什麼問題呀
原帖由 亞煞玲 於 26-9-2009 08:44 AM 發表

ic兄.......佢有什麼問題呀

6段式波箱
同真車個種一樣
不過支棍好短下
原帖由 笨尼廿四香港 於 9-10-2009 06:24 PM 發表

6段式波箱
同真車個種一樣
不過支棍好短下

棍:58:
我都想買g27....但又驚買左只係玩一兩次!
原帖由 mushroom 於 12-10-2009 11:21 AM 發表
我都想買g27....但又驚買左只係玩一兩次!

:56: 我最後敗左了.........now日日都打
不過你要問下自己 是不是 鐘意大部份車game, 如是先買咁會好d
而且最好要有位去放.......真的好浪費位置的:55:
原帖由 亞煞玲 於 17-10-2009 11:43 AM 發表

:56: 我最後敗左了.........now日日都打
不過你要問下自己 是不是 鐘意大部份車game, 如是先買咁會好d
而且最好要有位去放.......真的好浪費位置的:55:
其實我較喜歡Sega的賽車,不過頭文字D就開始玩得唔勁,因為我唔慣用棍波.....
話時話 ... 有位既 ... 就買埋張 car sit la ... 真係 街機感受 !!!!!!!!! :75: :p
原帖由 Vince 於 21-10-2009 11:00 AM 發表
話時話 ... 有位既 ... 就買埋張 car sit la ... 真係 街機感受 !!!!!!!!! :75: :p

不如落街打....:80:
原帖由 mushroom 於 21-10-2009 10:42 AM 發表
其實我較喜歡Sega的賽車,不過頭文字D就開始玩得唔勁,因為我唔慣用棍波.....

其實我都鍾意sega d racing game...尢其是以前一隻叫 scud race 既game..

令外 konami 既 thrill drive 都喜歡..:43:
亂入... =P

查實小櫻想講好耐...

手掣才是王道!...

呵呵呵...

小櫻上
原帖由 moodyblues 於 22-10-2009 11:59 AM 發表

其實我都鍾意sega d racing game...尢其是以前一隻叫 scud race 既game..

令外 konami 既 thrill drive 都喜歡..:43:
唔明thrill drive 唔出家用機...