Toysdaily 玩具日報

又係我------鐵甲萬能俠--------GX-49

:71: nice photo
請問那飛翼可否比其他合金魂的萬能俠用?
原帖由 Mikehk@ 於 23-9-2009 11:58 PM 發表
請問那飛翼可否比其他合金魂的萬能俠用?
答案係........

得既!多謝提點!又玩多樣:$ 正呀!

OK bor~
THanks for sharing.
:$ :$ :$ :$ :$ very good !! brother 323 !! u still have a lot of money !! :p
終於出左喇~我果時見到
宣傳圖~就因為佢~決定投身合金魂~
原本佢應該會係我第一隻~
合金魂,不過算la~做第二 la~
323都好多POST做左精華, 勁呀!:71:
:71: Thanks for sharing CHing.:77:
323兄,想問問隻GX-49活動能力是否和GX-45一樣??能不能做到GX-45跪下射飛拳pose??
Thx:64:
:shiny:
原帖由 angus 於 24-9-2009 09:29 AM 發表
323兄,想問問隻GX-49活動能力是否和GX-45一樣??能不能做到GX-45跪下射飛拳pose??
Thx:64:

GX-49下盤不能拉出, 膝蓋關節不是"超合金魂太陽使者鐵人28"式, 而是傳統關節, 不要期望太高
有D毒...十五十六買定唔買呢...
原帖由 redfish 於 24-9-2009 09:45 AM 發表

GX-49下盤不能拉出, 膝蓋關節不是"超合金魂太陽使者鐵人28"式, 而是傳統關節, 不要期望太高

Thx紅魚兄!!:64: 咁隻GX-49真係好似有少少偸工....:67:
連比例都改埋......:31:
原帖由 redfish 於 24-9-2009 09:45 AM 發表

呢隻d可動性嘛嘛~~~冇上次隻紅萬咁好玩~~~:unhappy: