Toysdaily 玩具日報

查看: 17553|回復: 19

又係限定 - 魂 Web 限定 - 異魔神 - 負。塔羅斯

~!#$%^&*()()_+XYZ..................... 又限定!! :53:

又是沒啥好介紹了, 有玩 SIC Den-O 系列的都知他的優劣了!

我對電王沒愛............ 但對 SIC 有愛, 付帳吧!  :(

佩件除了三對手和一把開山刀外, 便什麼也沒了............. 不過多佩件不一定等於好玩. 以 Nega Taros 的外型來說, 這只已交足功課了!  :)

QC 不錯!  希望下一只 Kiva Emporer Form 可以保持水準吧!  :)

OT: Decade 會否是我第一只不買的 SIC..................... :ice:

頭像被屏蔽
:handshake: :handshake:
你係限定魔人嘛...無限定出你咪無野好玩囉:34:
SIC 真係好正呀!!:36: :36:
限定得太濫,連魔皇kiva都限定:* :angry:
:handshake: :handshake:
原帖由 yugi 於 21-9-2009 02:48 PM 發表
限定得太濫,連魔皇kiva都限定:* :angry:

我都覺.....好似有少少走火入魔..:oh:
咁玩法渣乾哂d客仔既錢, 遲早一拍兩散...
p.s.唔好同我講限定係日本都係賣原價對佢地無影響, 需知道bandxi既玩具唔係淨係係日本賣:74:
借德哥既post發示得太多了, 不好意思:64:
頭像被屏蔽
德哥好野~ 終於換左張background啦~:71:
正~~~夠惡!!:71:
正但太貴了!!:handshake:
:71:  呢隻真係唔差..
本來都想入,但係真係太貴了 !
看了德哥的相當入左算了 !
德哥影得好呀 ~ ! :71:
感覺好似龍神入面既神中神:50:
原帖由 八六 於 21-9-2009 09:50 PM 發表
感覺好似龍神入面既神中神:50:

OT: U will see 神中神 and Dragonman soon............. :36: :36: :36:
:71: 好型!出街睇吓幾$先:43: :43: :43: