Toysdaily 玩具日報

新買~~底底~~~一試

走去膠片鋪買左想買好耐既底板~~~~~~~~~於是用左tomy隻 gtr黎試一試,幫佢開光:34:

大家覺得如何?~~~~(另外膠片真係好鬼吸塵........有冇咩好方法去塵:62:)

見到你用黑膠版, 又話多塵... 簡直就係身同感受.....
我用左兩次, 兩次都好辛苦... 影一張前要噴一噴... 又要係電腦度再執走D塵... 勁煩...
有兩個解決方法....
1.唔好用... 呢個方法最好....
2.改用白膠版

???出唔到POST??? 有POST冇字??
原帖由 Noctilux 於 20-9-2009 11:24 PM 發表
見到你用黑膠版, 又話多塵... 簡直就係身同感受.....
我用左兩次, 兩次都好辛苦... 影一張前要噴一噴... 又要係電腦度再執走D塵... 勁煩...
有兩個解決方法....
1.唔好用... 呢個方法最好....
2.改用白膠版

係呀~~~~真係幾煩....我影幾張都噴左好多野
我又仲意黑色個反影effect~~~~~~白色個feel好似冇咁好~~:58:
用萬潔靈除塵纸一拖即可。
另外,大大要用較細光圈,車頭位欠清晰。:76:
原帖由 上下盤 於 20-9-2009 11:52 PM 發表
用萬潔靈除塵纸一拖即可。
另外,大大要用較細光圈,車頭位欠清晰。:76:

:71:明白~~~~~車頭位我都覺差~~~下次再影過
頭像被屏蔽
請問下背景的黑色是點樣做出來的?

回覆 7# 的文章

做廣告燈箱 or display箱 的店舖 都應該有得買