Toysdaily 玩具日報

(重新製作及整理)Repost--修補爛了的Medicom 301 body 的方法(多圖注意)

推爆佢!!:71:
原帖由 ricky_lam522 於 19-9-2009 01:12 AM 發表
響大大 ~~ 辛苦了,  請受小弟一拜 !!!!! :$

ricky兄言重了^^~不過真係花了一些時間去整此post~

原帖由 lydiamomo0903 於 19-9-2009 01:22 AM 發表
這篇文章真好!!!
太有用了:35:

其實在下也玩爛過一隻m記的body
後來記取教訓
研究下m記body的脆弱部份及關節可動度
到現在就沒再爛過了:36:

yesss~~大大..我都係同你情况一樣~甘樣可延長d 個body壽命..^^

Takeshi san,
Give you goodx100times for yr nice post. :$
腳踭爛左...大大有冇計....?:(
原帖由 neweasonlss 於 19-9-2009 01:32 AM 發表
推爆佢!!:71:

原帖由 cywatt 於 19-9-2009 01:40 AM 發表
Takeshi san,
Give you goodx100times for yr nice post. :$

thanks 你地~!!^^

原帖由 MAX 於 19-9-2009 02:10 AM 發表
腳踭爛左...大大有冇計....?:(

點爛法?淨係join位?有冇相睇睇呢~:35:

不如教埋換hottoys silm body
Thx !!! :love::love::love:
:64:感 :64: 謝:64:您~!!
屋企果幾隻有救喇~!!!:43:
原帖由 自由之翼 於 21-9-2009 03:19 AM 發表
不如教埋換hottoys silm body

個人覺得hottoys silm body做吾到301ge感覺,所以吾會用來換了~

原帖由 juwan 於 21-9-2009 05:18 PM 發表
Thx !!! :love::love::love:

原帖由 trumanso 於 23-9-2009 02:26 PM 發表
:64:感 :64: 謝:64:您~!!
屋企果幾隻有救喇~!!!:43:

不用客氣,希望你岩用~:77:

借個post想問下:65:
響鬼兄有無長期display the next系列
因為小弟想擺手勢...皮衣長期凹折的話會不會出現損壞的狀況??
原帖由 lydiamomo0903 於 27-9-2009 11:44 AM 發表
借個post想問下:65:
響鬼兄有無長期display the next系列
因為小弟想擺手勢...皮衣長期凹折的話會不會出現損壞的狀況??

sorry..遲左覆..:shy: ..我無the next..但長期凹折一定出問題..最輕微都有食死左ge摺痕..

同埋氣温轉變大都影響..朝早焗,夜勁冷氣吹都快d死..
predator AVPR  被朋友屈斷了隻腳,有無計?  大脾同下盤連接條膠斷了
thanks brother!!! Very hard waork!!

>.<  我睇唔到D 圖  想跟住整都唔得>.<

唔知有冇好心人 放多次D 圖出黎

十萬個 THANK...............
>.<  我睇唔到D 圖  想跟住整都唔得>.<

唔知有冇好心人 放多次D 圖出黎

十萬個 THANK...............

因flicker問題,出吾到圖..

吾介意請移玉步到小弟的blog睇吧~
http://hk.myblog.yahoo.com/jw!4iDmQJuXAEc1qpUM9tM-