Toysdaily 玩具日報

查看: 12382|回復: 7

大大們, 想問下邊度有最多高達 GFF 既現貨賣呀?

我之前在外國, miss左好多隻, 最想搵返GFF0005同0008, 即係ZZ同GP02, 搵過好多地方都搵唔到呀:no:

麻煩大家話我知邊度有得買/ 訂同埋大約幾銀丫, 100000個唔該呀!!!:$

p.s. 唔知貼響呢一版啱唔啱, 如果唔啱有勞版主幫我移一移=)
did u try CTMA 16/F?
原帖由 magnetor 於 11-11-2006 00:51 發表
did u try CTMA 16/F?

係咪指一出lift對正果間?
我入去搵過無, 無問佢有無貨呀, 其他果d舖我未見過佢地開咁滯:die:
try try 淘大啦...:!

你講果兩隻...o係西環得仲見到....:!
If u just want to find GP02 & ZZ, u can go to IN'S POINT.  Other model u can go to "kei tsui":!
唔該曬各位大大 :love:

放棄左0005, 入左0022果隻ZZ :shiny:
另外於黃埔某地下玩具店搵到GP02(最後一隻) , 唔洗#)), 開心死:)

有無大大可以指點一下, 上面有位大大提及既'西環得'係邊度呀, 唔該曬:handshake:

[ 本文章最後由 966 於 23-11-2006 07:49 PM 編輯 ]
原文章由 966 於 23-11-2006 07:46 PM 發表
唔該曬各位大大 :love:

放棄左0005, 入左0022果隻ZZ :shiny:
另外於黃埔某地下玩具店搵到GP02(最後一隻) , 唔洗#)), 開心死:)

有無大大可以指點一下, 上面有位大大提及既'西環得'係邊度呀, 唔該曬:handshake:

我都想知
:handshake:
係西環.....

sorry打錯字......

水街付近啦