Toysdaily 玩具日報

HG龍珠23-最終彈 **請看最新消息**已換圖

原帖由 aces 於 4-9-2009 12:21 AM 發表

I am fine if size remain same and better paint job:58:
they only watched this is the last parts :(
原帖由 aces 於 4-9-2009 12:21 AM 發表

I am fine if size remain same and better paint job:58:
n delete ゴールドcolour :26:
最終彈...都好, 可以停了 :79:
原帖由 left1221 於 4-9-2009 12:42 AM 發表

完全唔好,比達王又未出,界王神又未出,同埋好多劇場人物都冇出:no:
原帖由 mushroom 於 4-9-2009 12:02 AM 發表
沒有....你可到信和行行...

信和有圖?
原帖由 pokemon 於 4-9-2009 01:05 AM 發表

完全唔好,比達王又未出,界王神又未出,同埋好多劇場人物都冇出:no:
劇場人物本來唔應該出....應該出界王神先....
DG~扭蛋~係笨大今年GE重頭作~~~已經公佈左幾套扭蛋~以DG 去出~
希望用作DG 真係有明顯GE精細左啦~~唔好再偷色喇~
不過我好想知~龍珠HG蛋本來GE精細度已經係好好~~
去到DG 會進步到去咩程度~~
原帖由 pokemon 於 4-9-2009 01:05 AM 發表

無錯, 好多都未出,
但講真佢係咁返炒, 都無心出,
如果呢個 series 唔完, 繼續出多 20 part 都出唔晒 d 人, 停左佢算...

仲有, 我已經無咩位放了...
估唔到我最愛o既坐珠同HG都相繼摺埋...:die:
原帖由 typhoon 於 4-9-2009 10:01 AM 發表
估唔到我最愛o既坐珠同HG都相繼摺埋...:die:
再出你無位擺;;;
原帖由 mushroom 於 4-9-2009 01:17 AM 發表
劇場人物本來唔應該出....應該出界王神先....

都唔明點解咁多年都唔出界王神.....:(

原帖由 left1221 於 4-9-2009 09:58 AM 發表

無錯, 好多都未出,
但講真佢係咁返炒, 都無心出,
如果呢個 series 唔完, 繼續出多 20 part 都出唔晒 d 人, 停左佢算...

仲有, 我已經無咩位放了...

我都係,依家搞到要排到密密麻麻先找到D空位出嚟:(
有冇人知e套幾時會出  =]
原帖由 left1221 於 4-9-2009 12:42 AM 發表
:26:
原帖由 樂少 於 4-9-2009 02:05 AM 發表
DG~扭蛋~係笨大今年GE重頭作~~~已經公佈左幾套扭蛋~以DG 去出~
希望用作DG 真係有明顯GE精細左啦~~唔好再偷色喇~
不過我好想知~龍珠HG蛋本來GE精細度已經係好好~~
去到DG 會進步到去咩程度~~
bandai want up price only . dont think a lot , without gold colour is very good la :67: