Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: Garycharm

懷舊合金 太空保衛者

回覆 1# 的文章

:71: 我小時候,都有此玩具請問那裡賣這些玩具店比較平呢?
原帖由 KINGWILLIAM 於 1-9-2009 11:01 AM 發表
:71: 我小時候,都有此玩具請問那裡賣這些玩具店比較平呢?

老老實實,要撞手神,
我呢隻係煙士點 o既格仔鋪買o既。

不過佢其他貨又唔算平......:80:

惟有祝你同我手氣好了........

YAMATO太空保衛者 - 新版

請問大大們最平見過係邊道幾多$?:77: 如果二手OK,丫烏必又大概甚麼價位:56: ?不勝感激!:61:
:71: 正~
The mechanical design of this old version is much better and cleverer than Yamato's new version.... but of course, Yamato's looks much nicer.  :38:
好懷念~~~我以前沒可能買到的超合金玩具:handshake:
懷舊合金,好正!:handshake:
I also have this version.
頭像被屏蔽
哩隻小弟都好想買呀......  :no:
呢隻合金我都曾經玩爛3隻,第一隻係射左腳掌粒飛彈同飛拳落街!發脾氣俾我成部掉埋落街,比老豆打鑊金!!第二隻係小學去旅行帶埋去玩,比同學偷走左頭頂部子母機同小腿果把刀,,好彩我隔離屋個朋友仔鍾意,我同佢交換左隻高廸安(最細果隻,有隻黑靈豹同主角大字形公仔跟,果時高廸安係有散裝賣架),第一同第二隻都響永安買,$99,果時d合金好多都賣$99,我隻大武士都係響永安買,都係$99!!!第三隻就係老豆行船響日本買番來比我,呢隻就玩得好小心,依家放左響我表哥度,d貼紙都甩色啦!我最懷念反而係果時d超合金打開盒個脷位,有五十嵐浩司張黑白相,仲有跟盒內果本產品書仔,可以睇足成日都唔厭!!
:71:
:71: Thanks!
多D分享收藏,相信很多網友會有興趣!
good memory for me ....when i have child, I have 舊合金 ---> small size V型電磁俠 and 太空保衛者 ...... both have the same feature ......the head can be plan without hair ..... like the adult of me now !!
Tks sharing !!

回覆 3# 的文章

如果真是千元左右可以買到的話,真是非常底了!!我在外 面見到比較新淨都要2500-3500,左那裡買是否可以告知呢??:64:
:77: :77: :77: