Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: 影武者

七年又七年...宇宙之王者

遲d好似gx45敢出高可動性就買.
7年又7年?  我想問下隻野係咪之前周街都冇貨?
今次應該係最後一次啦。。。
因為個模都比佢整壞啦:( 再版幾廿次。。。

BANDAI,跟本玩野,應該再版果D,GX27,
天威,GUNBUSTER。。。。千人等待果D
佢又唔死去再,做埋D垃圾行為。。。。:*

我整條,唔吉利,聽汁,像皮糖 比佢班粉腸。。。:angry:
唉~~~我隻發晒黃la
原帖由 麵包超人 於 29-8-2009 01:25 AM 發表
今次應該係最後一次啦。。。
因為個模都比佢整壞啦:( 再版幾廿次。。。

BANDAI,跟本玩野,應該再版果D,GX27,
天威,GUNBUSTER。。。。千人等待果D
佢又唔死去再,做埋D垃圾行為。。。 ...

應該不是最後一次再販, 如果是最後一次再販, 宣傳單會寫, 好似GX-03咁

不過如果佢咁寫, 9成會一年後出新版
原帖由 七國咁亂 於 28-8-2009 22:48 發表
:71: :71: 小弟都想入,但四位數太貴:80:

無辦法啦,本身円價也要 19800.........即是5算,也要 一千........:61:
原帖由 於 29-8-2009 00:38 發表
7年又7年?  我想問下隻野係咪之前周街都冇貨?

據知今次再販的貨量應少了...:52: