Toysdaily 玩具日報

查看: 4235|回復: 11

Peller Models

2009年9月
Peller model  kids (仮) White , Bandai, 500円

ペラモデル Skirt -M(仮) White , Bandai, 500円

ペラモデル Skirt -M(仮)light pink , Bandai, 500円

Peller Model basic M(仮)White, Bandai, 500円

ペラモデル basic M(仮)light gray, Bandai, 500円

ペラモデル basic M(仮)light green, Bandai, 500円

整曬一家人, 幾好玩, 又sweet!:71:
唔係要用d咩軟件先整到d公仔上去咩...?
應該係用相片貼上去 !!
頭像被屏蔽
下載software就可以做到,每一盒模型有一張貼紙(可做兩個人)+兩張試位紙

之前係日本買,只買了兩盒,唔知有無大大知香港邊到有得買?
我都想知,但係唔係編張貼紙再貼上D膠上面,500日元又唔貴喎,都幾得。
creative!! :71: :71:
原帖由 bad-aries 於 20-8-2009 03:23 PM 發表
幾得意喎, 不過怕唔怕D人用黎打小人?  :he:

您要問被打小人那人取照片. :43:

回覆 6# 的文章

那個software先前不是有大大說down下來卻用不到嗎?
ching是如何搞掂的?請教教小弟:64:
原帖由 凱獸王 於 20-8-2009 04:26 PM 發表
那個software先前不是有大大說down下來卻用不到嗎?
ching是如何搞掂的?請教教小弟:64:

本人是用windows vista 的,試過只要在:控制台\時鐘、語言和區域中更改位置為日本,系統管理的非unicode程式目使用的語言改為日文便可以成功安裝軟件。
完成安裝後,將設定改回原來設定也可以執行軟件。
之前係 c3xhobby 見到, 真係好正, 佢地仲用左 d 高達機師 ie. 呀寶, 馬沙, etc, 真係好正!!