Toysdaily 玩具日報

7月至今入手既MOVIE老變+路障/DEMOLISHOR/JOLT詳影

一個月時間都唔夠入左呢度呢堆
中途仲有D賣左同送左隻D CLASS BBB 比妹個男友.....
仲有隻HA BBB 係呀媽屋企收埋唔比得老婆知.......

JOLT 我覺得出得都唔錯呀,而加跌到一魚左右,入得過黎玩~~~
不過戲中實在太小戲份啦,好鬼慘......
加埋唔哂黎計唔知有冇1分鍾呢......

感謝樓主分享。:71:

HA Bee唔影相太可惜了。路障車型真係好好,不過聽聞以後會出HA,所以一直忍手。JOLT本來放棄左,睇完樓主D相,又有少少心郁。

想問問樓主對Grindor GE評價,在下睇顏色好似一般,整體表現可以嗎?
原帖由 番薯農人 於 15-8-2009 08:04 PM 發表
感謝樓主分享。:71:

HA Bee唔影相太可惜了。路障車型真係好好,不過聽聞以後會出HA,所以一直忍手。JOLT本來放棄左,睇完樓主D相,又有少少心郁。

想問問樓主對Grindor GE評價,在下睇顏色好似一般,整體表現 ...

HA BEE遲下會搵機會偷運返自己屋企,到時再影~
呢隻路障係MOVIE 1 連埋三隻人隻果一盒,YAHOO BID 全新都係6草至8草野,係人車出之前一入冇壞~

Grindor我之前出過POST~
http://www.toysdaily.com/discuz/thread-103049-1-1.html

Grindor除左主色同BLACKOUT有分別,其他完全一樣,以1魚8草既價格黎講係V CLASS中 我覺得佢幾抵玩
直昇機型真係幾靚,好唔錯,個人好鍾意直昇機,早排一見到貨已經即入
人形如果拆左背後個螺旋槳果一堆野,手腳活動能力都好唔錯~
初初都對佢既比例好唔滿意,直昇機竟然同一架車差唔多大!!!!
但玩落咁多MOVIE TF 既玩具,比例已經唔係咩問題囉