Toysdaily 玩具日報

查看: 9808|回復: 37

又超平入武裝神姬 (我有神姬命!?!?!?!)

真係有神姬命!!! 上星期先一連入左7盒大2盒ex......

點知收到其他大大d風, CWB 既 SXGX 有平神姬.....

星期一已經特登去入左2盒加1 ex.....

今日原本係去CWB船仔......點知無聊去多轉 SXGX, 嘩 ~~~!!! 竟然返左動漫節D貨!!!!

唉~! 原本念住買多一盒, 變左入左3盒.........

真係神姬命,  神姬"攞你命"!!!

(全部總計6魚有找~~~ 加下2盒一魚多dd, 右上半魚, 其他一魚........全部有game卡!!!.)

其實仲有其他, 如另一隻花形, 虎形, and 同虎形同一彈另外個隻; ex 有潛水個隻, 同黃色robot ? 個隻....

如果有大大想入, 真係個好價位. 而且聽講香港個代理唔再接神姬, 所以以後無代理,
呢d(我估嫁ja)響代理嘔返出黎既貨唔會有好耐, 想平買就要快loo... (而且個盒ok新, 又連game 卡, 真係好抵)

希望鍾意又想買神姬嘅朋友入到or補返d好貨la~~!

P.S. 如果各位無聊無野做, 可以睇下小弟之前發的一篇神姬post ~~

2009動漫節 之 武裝神機中毒篇 (revised)http://www.toysdaily.com/discuz/thread-104695-1-1.html
大大!!!
請問o係邊度買...
好有興趣...
不過唔知星期日返來仲會唔會有.......:79: :79:
你中毒好深下喎:69:
果度仲有無紅藍車??:58:
死火....睇完比你挑番起舖神姬癮:(
想請教下右上角個款應該跟邊款body玩
早前貪平買返黎, 後來先發覺原來入面無body...: :sad:
原帖由 Shinji 於 13-8-2009 04:40 PM 發表
想請教下右上角個款應該跟邊款body玩
早前貪平買返黎, 後來先發覺原來入面無body...: :sad:

如果跟封面色就全肉色素体, 如果無所謂就任何一款素体都ok. (我自己用籃甲蟲素体, 因籃甲蟲件甲可獨立display)

雖然D色未必夾, 但只買素体都貴過特價既全盒...:55:
返新款...:50: 想入飛烏呀~~~~~:55:

不過係咪無咪2架戰機game既戰機(非武裝神姬 mms)?
星期三晚係蘇高都見有人抽住四、五盒神姬走, 莫非果位係大大??~~:71:
剩係想買隻騎士呀...我仲以為比人炒高晒tim...

原來一魚就買到...正呀!
原帖由 latu 於 15-8-2009 12:17 AM 發表
剩係想買隻騎士呀...我仲以為比人炒高晒tim...

原來一魚就買到...正呀!

尋晚特登走左去sogo,點知....大盒得返種子...:63:(人家想買花花:31:)
結果落左太原,比貴左3條草的價錢帶左花花返屋企:51:

太原都仲有騎士,價錢同花花一樣,師兄有買趁手:57:

原帖由 Tra 於 15-8-2009 11:58 AM 發表

尋晚特登走左去sogo,點知....大盒得返種子...:63:(人家想買花花:31:)
結果落左太原,比貴左3條草的價錢帶左花花返屋企:51:

太原都仲有騎士,價錢同花花一樣,師兄有買趁手:57:

啊....激死我...冇睇Tra兄你既回覆...走左去sogo搵唔到...:63:

原來灣仔有...又要去多轉...再請問Tra兄 唔知騎士仲多唔多貨呢?:64:

不過sogo個sale話下個星期3會返貨...唔知真定假~

話時話, 請問各位有玩開神姬既大大....

唔知d神姬玩個陣會唔會好易脫件?

我怕會好似rider裝著咁...一邊玩一邊脫d件落黎...thx:64:
原帖由 latu 於 15-8-2009 09:49 PM 發表
話時話, 請問各位有玩開神姬既大大....

唔知d神姬玩個陣會唔會好易脫件?

我怕會好似rider裝著咁...一邊玩一邊脫d件落黎...thx:64:

暫時唔覺好易脫件, 因為D甲唔係裝上去, 而係拆開D手腳"插"D甲上去.
原帖由 latu 於 15-8-2009 09:42 PM 發表

啊....激死我...冇睇Tra兄你既回覆...走左去sogo搵唔到...:63:

原來灣仔有...又要去多轉...再請問Tra兄 唔知騎士仲多唔多貨呢?:64:

不過sogo個sale話下個星期3會返貨...唔知真定假~

唔知會唔會有新款, 星期三睇下先~