Toysdaily 玩具日報

查看: 23626|回復: 17

SDX又一驚喜 - COMMAND GUNDAM

"SIR! YES SIR!"

由見到灰辦開始
就對此COMMAND GUNDAM無乜期望
造型太過跟元祖, 大口加埋大心口
對於鐘意新世代BB既朋友黎講
多少會卻步
不過因為一出即劈, 抱住"唔差在買埋"既心態買左
結果.....驚喜十足!
SDX 又一次交足功課, 証明B社實力之強

先來貼圖~

附送既武器非常之多
衝鋒槍一支, 重型機槍一枝, 背包反導彈箱, 手榴彈X2, 頭部機關砲, 瞄準器, 軍刀...etc
全副武裝呢~
最驚喜係仲有兩粒鐵球手榴彈~

附送既手首亦好有用, 可以擺好多有趣既pose
除左武器亦有d 搞笑用道具, 不過真係要有睇過本四格漫畫先會明...

特別想提一下個頭既分件, 拆得非常巧妙
而且個大口原來係可以拆出黎既面具!
對比之下可以睇得出差幾遠
如果想要現代d 既感覺, 唔裝口罩就可以了! 我覺得咁型好多!

非常優秀既可動性, 可以用豪華黎形容既附件
唯一唔鐘意既面型問題又可以自己選擇
講玩, 佢係暫時可玩性最高既一隻SDX

最後來個偽SD CATALOG 封面!

雖然已經有好多武者PRODUCT
但我依然希望SDX可以出返烈火, 或者係舊版都OK
等大家可以齊返個封面...

相關帖子

你個衰人:53:
原本因為過大口罩諗住唔買慳返.....
而家.....:unhappy:

比呢張毒到,同埋好多配件~
邊到可以睇到個四格漫畫?
原帖由 櫻島一號 於 11-8-2009 11:43 PM 發表

本4格好似係哩本

原帖由 櫻島一號 於 11-8-2009 11:43 PM 發表
你個衰人:53:
原本因為過大口罩諗住唔買慳返.....
而家.....:unhappy:

比呢張毒到,同埋好多配件~

係囉,呢位大大講哂我想講嘅嘢:63:
其實都底買既...好唔好聽日出去買呢...:unhappy:
argh!!!! u really expert to play a pose even is small SD gundam :no:
:50: 勁掂wo..........樓主太可惡了:79:
原帖由 神王 於 12-8-2009 12:12 AM 發表

本4格好似係哩本

我好想睇呀...><
:71: nice photo
:71: :71: :71: Nice review!!!!!!!!!!!!!
:71: 第一張相似響鬼啊叔招牌pose
第二張似Ramble
原帖由 p_lam0730 於 12-8-2009 09:37 AM 發表

我好想睇呀...

本書sogo可能仲有貨,我都係今年2,3月時買的
Not bad! Thanks!:78:
Good Job~!:71: :71: :71:
事實上, 這隻和元祖有很大分別呢, 元祖有發光發聲的~
呢隻我都入左,星期六有時間才起壇影相,

箱型火箭砲,令我諗起N年前,加州州長套戲~~Commando:x  ,中文名"獨闖龍潭"

火箭砲M202A1 FLASH