Toysdaily 玩具日報

[其他] 玩具"高狄安”請進,(有圖) P.1已再加2號機(新圖)

我有盒舊模形都做得好過佢啦!:76:
夠擔死定價 15魚!:76:
cm 出品,必屬雞品~~~
cm 出品,必屬雞品~~~
同天威比呢件野真係不知所謂 , 不過cm出既都預左係咁上下啦
垃圾中佢都算極品,人地展覽通常拎最正個件出黎比人睇,佢就夠膽拎件垃圾出黎,仲衰過國產。。。。。不過佢可能呢件係最靚,仲唸住質素都復刻埋八十年代,真係服左佢,同埋買得個版權比佢個間公司真係無理由咁都收貨嘛。。。真係好核突:no:
cms出品=搶錢+無誠意製作=垃圾玩具:ar:
:what:
好恐怖
好兒戲
好求其
高迪安, 你點解會落係壞人手上面:$
:handshake: :handshake: :handshake:
小弟不是偏幫生產商講好話~
但小弟有幸在玩具展中接觸過這件玩具,一摸就知不是金屬件。
根本展品只是手辨膠上金屬色,所以不是應出商品的FINAL樣子!!
大家見到高迪安不夠力拿起把劍就明白我所講~
SHOW給大家睇只是話俾大家知將來出的高迪安大細及其配件~~
所以大家都係出了真正商品才評論會比較公平~
CM'S出嘅多數唔會買:53: ...
好彩屋企無一件佢出嘅嘢啫:45:
原帖由 BlackD 於 9-8-2009 02:25 AM 發表
高品質玩具....正野

BlackD兄您d口才又更上一層樓呀!.......:34:

p.s.平心而論...同場巴拉達,neo同orguss試作品都唔差...若然準備不足..跟番其他唔上色試作品水準我地都會接受(反正等左甘耐唔爭在果幾個月)...俾件甘既野呼譴我地實在太過份....

唔好嬲, 唔好嬲, 不如我送番首中文opening俾大大你安撫下吧!

http://www.youtube.com/watch?v=_3AgRdOJwgg

:34:
原帖由 TD玩具老師 於 10-8-2009 03:51 PM 發表
:handshake: :handshake: :handshake:
小弟不是偏幫生產商講好話~
但小弟有幸在玩具展中接觸過這件玩具,一摸就知不是金屬件。
根本展品只是手辨膠上金屬色,所以不是應出商品的FINAL樣子!!
大家見到高迪安不夠 ...

我都希望係甘,但.....做版都甘差:70:
CM's = Crap Manufacturer, so? 都重係有fans買嘅... 如果唔係, 早就閘粒咗啦!!! :56::56::56:
照計一間都算知名既公司出得咁多玩具都唔會出成咁既質素攞出黎賣掛?
呢件相信只係一個樣板, 唔係完成品.
到時商品出時應該冇咩可能係咁, 大家唔好咁大反應吧. :(
我到過會場睇, 實物既比例同外形又唔係真係咁差0者