Toysdaily 玩具日報

新手玩Figure 各位高手幫幫手 唔該^^

第一次買figure 睇中左Karas (其實睇中左好耐 但係等極都未出)
聽聞會o係 八月出

所以想問下各位高手 呢隻野唔訂既話會唔會好容易冇貨

買既話去邊間唔會俾人呃

同埋買o個陣有咩要注意......

唔該晒各位^^ x 1000萬

http://www.goodsmile.info/detail/jpn/2440/S.O.G.+MAX+%E4%B9%99%E7%BE%BD%E9%B4%89.html
呢隻都幾型噃......好芒亨feel......咩size黎??
原帖由 O_biscuit 於 5-8-2009 09:29 PM 發表
呢隻都幾型噃......好芒亨feel......咩size黎??

咩係芒亨feel ...=.=" monster hunter.....??

唔識呢隻野可以去呢度睇.....套動畫勁正......
所以先想買隻黎玩
http://www.thekaras.net/

size 好似185cm...
謝謝相告.....得閒睇下先......:77:
原帖由 haloo 於 5-8-2009 09:33 PM 發表

咩係芒亨feel ...=.=" monster hunter.....??

唔識呢隻野可以去呢度睇.....套動畫勁正......
所以先想買隻黎玩
http://www.thekaras.net/

size 好似185cm...

185 cm?? 咪仲高過我??:@
你想話185mm??:^
一般12寸係講緊300mm喎!:67:
師兄你去錯區喇:45:

回覆 5# 的文章

哈哈,六尺
185mm:67:
詢問價錢或有關售賣行情的POST...都會移住玩具市場情報集中區
THX~
No need to pre-order for this.................. Just grab it when newly issued. :36:
原帖由 frankylick 於 5-8-2009 10:43 PM 發表

185 cm?? 咪仲高過我??:@
你想話185mm??:^
一般12寸係講緊300mm喎!:67:
師兄你去錯區喇:45:

係喎......打錯左添....

咁有冇邊位ching 介紹下去邊間買有保証D 呀..........

PM我丫唔該...thx