Toysdaily 玩具日報

買ndsl問意見

小弟想過幾日買部ndsl俾自己玩
不過一直都解決唔到買水貨頂行貨既問題
自己本來就想買水貨,覺得又係果舊野,差兩三百又好似唔抵
不過成日聽講ndsl好易爆軸,而家代理又唔鬼修水貨
搞到我真係考慮左幾個月都唔知買水定行好
同埋行貨同水貨係咪只係差火牛?如果係拉返個價錢係咪差唔多?
想各位大大俾d議見小弟

另外,game方面又有無水貨同行貨之分?
仲有唔想去百記果d地方買,去旺角買機有邊度可以推薦下信得過
先達好似都有間幾大既,成日好多人買野咁樣,果度有無大大知點?
頭像被屏蔽
機就當然買行貨啦...果一、二百蚊唔好慳喇...

查實任天堂嘅機好實淨...都好少壞同爛...

反正喱家...都無咗改機喱家嘢...

Game...係有分行/水貨...不過...兩者基本上都係一樣...分別只係其貨源...
易爆軸既係早期既白色機, e + 問題唔存在架啦...
不過如果大大都係驚既話, 可以揀第二隻色...安全d

水同行既分別係...

水貨係間行同你整...
而行係代理同你整...
但呢...佢唔係免費同係整的...個charge 仲要係幾貴...

所以...水同行...冇分別...
我呢幾日都想出機....................(暫時唔買玩具~~)
我就1/3出
但5知咩色好