Toysdaily 玩具日報

查看: 9850|回復: 21

我同 EB Bill 的簡短對話...............

小弟於8月1日一早去o左動漫,而其中去到 EB現到Bill 知到小小資料如下 :
今年應再無李小龍 12"吋再出 , 最快下年年頭
今年11月會出1比4 李小龍半身像 , 及可另買下半身結合 , 但不可動
另風雲因太多人要求出無名 , 佢話會考慮,
同時小弟提意佢出風雲同中華英雄 12"漫畫版,而原來 Bill 都有睇開風雲,所以 Bill 都會考慮.
但中華英雄就因為...................................
同係 8月好似24號係荃灣某商場(我都唔記得邊過)會有齊 4個風雲公仔上色版睇到
而有小小平反,就係訂12"時,個個都話佢唔專業只用 MEMO 紙當訂單,係就係用MEMO紙,但 Bill 表示其後會用 E-mail send 返張單比大家,所以千其唔好寫錯 E-mail 同電話號碼
我都訂o左聶風同步驚雲因動漫訂每個 ()) ,但之後訂每個 !@*)
另外 Bill 好好傾 , 份人好 nice,好正
重有 D 其他李小龍同入魔版聶風新資料晏D再講......:71:

中華英雄 copyrite is belong to tony wong :55:
:49: 有d擔心寫錯email:die:
原帖由 tallken 於 3-8-2009 23:24 發表
:49: 有d擔心寫錯email:die:

仲有電話丫嘛 :71:
無名,我要~

奇想d有無機番兜番風雲1阿雄霸...
我要二夢......第二夢
:52: :52: :52:
原帖由 etwt 於 3-8-2009 10:42 PM 發表
小弟於8月1日一早去o左動漫,而其中去到 EB現到Bill 知到小小資料如下 :
今年應再無李小龍 12"吋再出 , 最快下年年頭
今年11月會出1比4 李小龍半身像 , 及可另買下半身結合 , 但不可動
另風雲因太多人要求出無名 , ...

唔好意思....依樹唔係果樹newsgroup,唔洗打號碼o家--->(我都訂o左聶風同步驚雲因動漫訂每個 ()) ,但之後訂每個 !@*)

其實可以考慮下出賭界神聖俠(電影版本,不是那套打鬥漫畫)
WA, 咁無係入面訂真係哂哂...我都好想訂PRISONBREAK O個3隻.. 可惜人唔係HK, 有冇人可以幫我訂...:time: :help:
support HK local 12" figure is out ... .:71:
原帖由 heewing 於 3-8-2009 11:14 PM 發表

12xx呢個價係正常價...900蚊會場價真係太正了....訂晒係啱0既....:71:

eb有幾多隻12"一出係企得穩原價..?:45:
原帖由 kiwi_6255 於 3-8-2009 11:36 PM 發表
無名,我要~

奇想d有無機番兜番風雲1阿雄霸...

這個提議好好
另外我email 比 enterbay ,叫他們不要浪費今次開發風雲的經驗,我不是指人頭像,而是指古代戰甲,
出到一set就正la
另外重有 :
聶風入魔版會係出完 4 隻先會出 , 同要訂曬 4 隻先可以訂聶風入魔版.
下年會出 3-4隻李小龍 12 " (佢話)
逃 - 11月出 (佢話)
風雲跟電影同步出

原帖由 etwt 於 4-8-2009 01:40 PM 發表
另外重有 :
聶風入魔版會係出完 4 隻先會出 , 同要訂曬 4 隻先可以訂聶風入魔版.
下年會出 3-4隻李小龍 12 " (佢話)
逃 - 11月出 (佢話)
風雲跟電影同步出

:73: 同電影同步出??? 係嘅話有可能係香港嘅figure公司第一次做到(Terminator Salvation都好似係同步,大大們我有冇記錯呀?)。咁樣就實行三方happy--- 電影公司happy,EB又happy, 玩家都happy。
原帖由 燒賣 於 4-8-2009 05:13 PM 發表

:73: 同電影同步出??? 係嘅話有可能係香港嘅figure公司第一次做到(Terminator Salvation都好似係同步,大大們我有冇記錯呀?)。咁樣就實行三方happy--- 電影公司happy,EB又happy, 玩家都happy。

terminator係5月尾上畫, 而t-700就係6月出, 差左少少