Toysdaily 玩具日報

各位請看,我有感而發

關閉 [複製鏈接]
各位:
我睇玩具日報都有一段時間,間中都會見到一D好唔尊重人GA說話.
但呢排呢D行為比較多左小小.
我想講就算你係錯OR對都應該尊重別人行先.
簡單講如果你考試出貓,比老師發現,佢立刻用粗言穢(末必係粗口)語話你.這老師一定會受到非議.
''如果連父母都唔尊敬,就唔好話要對老人家好''
討論區實有嫁喇:76: :76:
一樣米 , 百樣人
總有一些奇怪的人 , 而且總有人覺得響網上講野唔洗負責~
大大何需甘勞氣呢:73: 自己唔係甘咪得囉:71:
Take it easy~:73:
樓主我支持你:71:
我都試過俾呢 d 人惡言相向過
佢仲係呢個網果 d 乜團物團人
同佢嘈冇意思
因為一陣佢實 call 成個團 d 人黎圍你:59:

果次我出帖都係想分享下
係要花心機同時間的
如果睇唔順眼別人的東西咪唔好睇囉
係要惡言相向
真係好冇品
之後唔想再出帖
連時間都可以慳番
所以依家我係做緊 cd- rom
不知幾咁開心 :34:

回覆 3# 的文章

THX
BUT我冇勞氣,我好心平
HAHA 我都覺得好無奈
好似第2D 含攻擊性字句GA PO,好耐都冇人理
但我呢個PO 一陣就比人搬走左.
管理員們:你搬走個PO冇所謂,不過希望你們好好關注我所講GA野.
祝愉快
原帖由 飛雪 於 3-8-2009 12:11 AM 發表
HAHA 我都覺得好無奈
好似第2D 含攻擊性字句GA PO,好耐都冇人理
但我呢個PO 一陣就比人搬走左.
管理員們:你搬走個PO冇所謂,不過希望你們好好關注我所講GA野.
祝愉快

如果你覺得一 d post 有 "攻擊性字句" 請通知我們, 我們是會跟進的.