Toysdaily 玩具日報

【舊品】Yamato 裝甲騎兵 1/12 Red shoulder scopedog

之前價格跳樓曾想入...但好的東西太多...不能完全擁有....
恭喜哂~ :)

呢隻最近真係超筍價,如果屋企唔係冇位真係想入多隻~

前日睇已經比人掃哂,剩番深藍狗Strong Bacchus.
:79: 人生最痛苦之事,莫過於  --  十五十六比人毒

我要頂住!:55:
好在無玩開狗狗, d相好毒:handshake: , 差d中! :(

最尾個張整得好正! :71:
我早排中左狗毒都入左BANDAI隻新模型, 貪佢細隻又係自己砌...
YAMATO太大啦... 玩完要收番入盒既玩具好易入冷宮...

岩岩去完日本, 老秋有好多YAMATO狗都好鬼平... 好彩佢夠大盒拎唔到返HK HAHA
原帖由 呂品器 於 27/7/2009 20:41 發表

:75: :75: :75:
I love it so much but no space to settle this huge stuff........................ :55: :56: :79:
:71: :71:
get one a few days ago. with discount price of 45X, what can I say!
yeah really good price for such a big dog~
原帖由 Raider 於 27-7-2009 05:42 PM 發表
沒有人仔的 Scopedog 好像有軀殼但沒有靈魂.:Q
大大快點加個男主角上去啦. (男, 女人仔可以去油麻地某大場1/F look look)

:56: 我淨係見Fyana咋...........見唔到...奇:63: 里:63: 哥:63:

原帖由 Panzer 於 27-7-2009 06:25 PM 發表
[quote]原帖由 Warmblood 於 27-7-2009 05:30 PM 發表

Panzer兄........我都想買番隻奇里哥.......但係

Pilot: Early there was stock at vegetabl ...

:64: .....無計

原帖由 影武者 於 27-7-2009 08:29 PM 發表
之前價格跳樓曾想入...但好的東西太多...不能完全擁有....

:65: 影兄......我原本都無購買意慾.....但個jumpjump價真係:handshake:
原帖由 WalkerMachine 於 27-7-2009 06:34 PM 發表
等緊你呀:p

:53: 太過份啦................... :$ 我要努力揾仔
原帖由 太陽之牙 於 27-7-2009 08:37 PM 發表
恭喜哂~ :)

呢隻最近真係超筍價,如果屋企唔係冇位真係想入多隻~

前日睇已經比人掃哂,剩番深藍狗Strong Bacchus.

:@ 咁快......:he: 下隻咪turbo:he:

原帖由 呂品器 於 27-7-2009 08:41 PM 發表

:p 仲比菜檔平...............

原帖由 BlackAce 於 27-7-2009 08:50 PM 發表
好在無玩開狗狗, d相好毒:handshake: , 差d中! :(

最尾個張整得好正! :71:

:$ 多謝Blackace兄

原帖由 Noctilux 於 27-7-2009 08:52 PM 發表
我早排中左狗毒都入左BANDAI隻新模型, 貪佢細隻又係自己砌...
YAMATO太大啦... 玩完要收番入盒既玩具好易入冷宮...

岩岩去完日本, 老秋有好多YAMATO狗都好鬼平... 好彩佢夠大盒拎唔到返HK HAHA

Brother.....老秋有乜狗狗平......:handshake: 可能HK又有得跳:he:

原帖由 Douglas.M.Saint 於 27-7-2009 10:43 PM 發表
I love it so much but no space to settle this huge stuff........................ :55: :56: :79:

德哥換層複式囉.....用display柜砌條玻璃樓梯:71:

原帖由 Borbor 於 28-7-2009 12:05 AM 發表
:71: :71:

多謝師兄:64:

回覆 24# 的文章

師兄請幫幫手唔好打價錢.......我遲d有相會再加...........入咗BH就無架啦:26:
原帖由 Warmblood 於 28-7-2009 09:53 AM 發表

:53: 太過份啦................... :$ 我要努力..仔

:74: No problem, Brother.   An Ace Pilot recommended !:$  :  
  .

(Currently also at good price.:) )