Toysdaily 玩具日報

查看: 13042|回復: 12

勇者玩具迷請入...無敵超能加爾.....求救....><

大合體後, 加上去超能加爾頭上個部件, 除左頭部後面個hold 之外, 前額駛唔駛扣住嫁... 好鬆....:64:

仲有呢....左手咪有架橙色起重機[3號機] 夾上去強化ge.....我夾極都夾唔緊呀..... :30: :30: 點解....><

有無大大可以幫幫小弟呢...:42:
所以我話無敵超能加爾排第一... :34: 我&#22000;隻都係扣唔到前邊的... :59:
你都未加彈丸先鋒號... 加&#21655;有佢頂住一邊會比較穩:70:
咁隻手呢?!?!?! 隻左手好鬆 :30:

救下我...
先扣手後面. 扣好才把正面扣落去.
多好問句有沒有左右手合錯體先:58:
原帖由 yelland01 於 25-7-2009 06:56 PM 發表
先扣手後面. 扣好才把正面扣落去.
多好問句有沒有左右手合錯體先:58:

我無呀...但係都係咁鬆...
貼張圖上?睇下發生咩事
我知你點解會扣唔穩... 我隻機械人銀色飛翼是佢隻右手... 加爾是左手... 三號橙色是扣銀色... 二號藍色是扣加爾的...
你橙色的是要扣在銀色飛翼隻手上的...
唔係呀, 我無扣錯手的...:63:

我係錯在[講] 錯左左右手ga ja  :42:
我係錯在[講] 錯左左右手ga ja  :42:
我一[咁] 實左, 佢又彈番出來了....:30:
你個位對唔好呀
好野!!!隻手終於搞掂啦!!!!!!!!!:66:

但係....想問simpsons 大大, 究竟個頭個部件...究竟要唔要扣前額ga....唔扣勁鬆..:30:
頭前扣不到的,我只是加少少力前後夾住佢,都ok架