Toysdaily 玩具日報

San Diego Comic-Con 2009 會場實況 (多圖注意, 新增相片 @ P.6)

上年o既大黄蜂呀!

爵士

第三日入手物

大武士就入唔到, 太貴啦,
不過就入左一套 10 隻全套 Lucky Star figure, 初音ミク Project Diva CD,
仲有 Lucky Star T-shirt, 都算係自己o既心頭好啦~
另外套藍より青し CD-ROM game 係買 T-shirt 同 Lucky Star Figure 時送,
天呀! 果個攤位 D Game 賣唔出幾年積存倉底結果要大贈送清倉益客人... :@
不過我冇興趣玩, 結果連另一隻同樣o係該攤位買 T-shirt 送o既 Game 送左比人咯~

第四日, Coming up!

:handshake: 多謝bus...
第四日--最後一日, 呢日就同一班人玩, 不過亦有影相~

Lucky Star Cosplay, 今次係啦啦隊小鏡

另一個初音 Cosplay

嘩你地兩個做乜事呀...?? :Q:Q

又一個初音

Astro Boy!

上年唯一一個扮初音o既女仔, o係今日再度現身!
今次佢以巡音ルカ Cosplay 出場, 原來佢修時裝設計,
成套衣飾都係佢自己落手做o既

大家都係朋友, 再度見面, 當然影番幾張啦~

最後一日, 絕對係開心難忘, 當然亦有唔捨得... :(

Make a promise, we'll meet again next year~
Wah~~thanks for sharing!
原帖由 SuperBus 於 26-7-2009 01:50 PM 發表

有, 今日第三日去亦有影相, 不過相片太多, 要慢慢整理

同埋今日終於揾到超合金魂大武士, 不過冇入到--
因為要 $258, 我亦打左個突, 根本買唔落手... :Q

香港插晒水, hkd$598
美國人真係有福喇~有咁大個地方可以睇:80:
原帖由 SuperBus 於 24-7-2009 07:49 PM 發表
小櫻其中一集o既打扮, 大家又有冇印象呢~

First Opening "Catch You Catch Me"...

無在任何一話出現...

巴士... 你果邊比香港果個好行好多... 起碼係一個展覽... 香港就係散貨場同「龍友拍胸」的地方...

小櫻上...
好精彩~~thankyou~:handshake:
i wish i live in San Diego.  
i live in NY :/
原帖由 forlornchris 於 6-8-2009 16:21 發表
i wish i live in San Diego.  
i live in NY :/

紐約都有 Comic-Con, 你試下留意下, 冇記錯好似係每逢二、三月到