Toysdaily 玩具日報

查看: 12699|回復: 9

幪面超人AGITΩ (GROUND FORM) # S.H.Figuarts

首先要講ge,好中意AGITOO字寫成這個符號Ω

簡單介紹下先,這款shf agito,素體同古迦一樣,其實與同系列的可動度沒大分別,總之都算夠
面相造得比古迦更似樣,好靚,真係好靚,只是對角造得闊左…,及肩甲大了點點,整體外型沒問題
配件…就真係勁少…,得兩對手(&開掌),不過同black是原全同款,咁可以同佢互換,相信同BLACK RX也是一樣的,另外,agito那個展開雙角的頭部是換面的,而不是換掉整個頭部…這實在是幾離普,可知這玩具定價不低…

看圖吧,已沒什麼好寫

必殺技連還睇

面相同古迦有點相似,故事也應該是同一世界觀,如果可以見到這兩位拉打聯手打怪,咁我會好興奮

日本吉之島方面會緊急推出SHF限定版Agito的另外兩個持武器型態…實在令我感到無奈…
希望這系列會推出Gills and Agito Burning Form (這款我不介意限定)
大吉利士:53: !!!我才不要Agito Burning Form 同Gills限定
原帖由 LCHANGETHEWORLD 於 22-7-2009 02:35 PM 發表
大吉利士:53: !!!我才不要Agito Burning Form 同Gills限定
X2,,Me Too !!!!!!!!!!!!!!:o
原帖由 LCHANGETHEWORLD 於 22-7-2009 14:35 發表

HEHE , 我只係話不介意Agito Burning Form 係限定, 因為實在太like
原帖由 AJ 於 22-7-2009 03:19 PM 發表

HEHE , 我只係話不介意Agito Burning Form 係限定, 因為實在太like

搵佢地呀:75: ?

回覆 5# 的文章

your Signature cool .la .all the collection :71: :58:
d相好正:71: ...thx
:71: :71: 充滿動感嘅相
原帖由 DIEND 於 22-7-2009 15:52 發表

搵佢地呀:75: ?

兩款限定已好吸引,你還要post埋ga車來引人....................................
實在太吸引:59:
大大的相影得很有心機~~~值得支持~~~:71: