Toysdaily 玩具日報

樓主: Douglas.M.Saint

[玩具報告] 第三世代最新型 AS - ARX-7 Arbalest@Full Metal Panic 驚爆危機

千塊也沒有合金成份:ar:
成千塊也沒有合金成份:45:
好中意ARX-7...都係等robo魂有得咬刀仔又平d:73:
小說入面比人打散好慘:79:
嘩呢隻好正!!(我仲未睇呢套動畫,暫免疫了~~)
原帖由 木嬰 於 12-7-2009 12:44 AM 發表
樓主影得好令  
呢隻要cheak件 真係唔易
之前行版已經出現重復既拿小刀右手件 好似仲要剩係行版出事
水貨冇事  幸好我自己買個隻係水貨 而且cheak冇任何問題

唉,我隻行貨無手件問題...但有條墨線畫多了....仲要打斜畫係嘴....:50:

現在等換貨中....
原帖由 hangsang81 於 11-7-2009 10:32 PM 發表
我其實都好想買, 但只在信和同街旺找到過一次...但卻要價11xx, 好過去搶...所以最後都買唔落手....如果有800我都想入ar
800無可能...E+仲要比人炒, 唔洗諗...

回德哥...
這...我想不算是"最新型"了...
嘛, 這不是甚麼大問題, 不要管就好了
等這帖等了很久了...每次看見別人的全對件都有點嫉妒(被拖去打)...

原帖由 AIIC 於 12-7-2009 01:00 AM 發表
千塊也沒有合金成份:ar:

原帖由 mirage 於 12-7-2009 01:02 AM 發表
成千塊也沒有合金成份:45:

你兩條友好 X 得閒嗎.............??? :^
原帖由 herrickwok 於 12-7-2009 01:26 AM 發表

回德哥...
等這帖等了很久了...每次看見別人的全對件都有點嫉妒(被拖去打)...

Cause no ARX-8 at that moment (The 3rd generation AS)............ :shy:
呢隻野牛7號真係好正~

我都忍唔住入左隻:71: :71:
原帖由 鳴門 於 12-7-2009 12:22 PM 發表
呢隻野牛7號真係好正~

我都忍唔住入左隻:71: :71:

Show-off please................... :57: :57: :57:
原帖由 Douglas.M.Saint 於 12-7-2009 12:26 PM 發表

Show-off please................... :57: :57: :57:

未影相啦~~:45::45:

等你個post沉左先出:34::34::34::34::34:
頭像被屏蔽
looks a bit like virtual-on designs
原帖由 Douglas.M.Saint 於 12-7-2009 12:02 發表
你兩條友好 X 得閒嗎.............??? :^
德哥出帖要支持:71:
呢個真係出得好靚:71:
既然我乾哂塘就唯有睇大大d靚相:79:
原帖由 herrickwok 於 12-7-2009 01:26 發表

回德哥...

I ordered one from 1999 , but the L hip joint was not well assembled. So I sent an email to ALTER  Jpn for replacement. I will collecting my replacement part on tomorrow via EMS.
After I can have a perfect one, then I will post my pics.