Toysdaily 玩具日報

山口式REVOLTECH討論專區.

我想問~大大你們知道旦丁會否再板!?
因為知前見有POST話會再板....但係而家月尾唔見都....:$
自真三一後, 已無買山口一排,

想不到, 要為ARX-8而再一次買山口式~
隻no. 12 系咪8月再版? 唔知家陣有未呢?
我都係買到真三一就停左...
不過,好似上星期到~又入左好耐之前出既"山口式 勇者王(鎚仔.ver)"
聽日就交收埋"超龍神":34:

回覆 6485# 的文章

快d post出黎睇睇 真係未見過
DANTE再版左啦,上yahxx bidbid睇下就知~
再版既"紙圍帶"有寫上,英文名"DANTE"...而初版既"紙圍帶"就只有但丁既日文名
原帖由 山口式小朋友II 於 22-8-2008 01:16 PM 發表
DANTE再版左啦,上yahxx bidbid睇下就知~
再版既"紙圍帶"有寫上,英文名"DANTE"...而初版既"紙圍帶"就只有但丁既日文名

我都見到...不過佢個樣真係...買唔落= =
原帖由 destiny 於 22-8-2008 02:48 PM 發表

我都見到...不過佢個樣真係...買唔落= =

我都知既...但我一早就買左lu~
理得佢個樣衰唔衰丫,身為但丁死士既我!
而且DANTE得佢一隻可動炸!(除盒蛋外)
山口式出埋佢丫哥,同埋尼綠,同埋果兩個女角咪好囉...
我一定全部殺哂!!!
不過盒蛋果兩set直情無樣...咪仲慘...........:42:
唉..原本今日有隻"山口式 超龍神"要交收嫁,但係掛左個8號仔..又唔洗番工(無得出糧)
搞到推左.........希望聽日好天啦~~~~:43:
("超龍神~我同勇者王都等得你好苦丫~~!!"):79:
原帖由 shiine 於 17-7-2008 10:37 PM 發表

又真係幾冷清喎陰公......不過呢度自從俾人掉左入主題集中區之後就開始係咁......:67:

http://i165.photobucket.com/albums/u73/ndsl/CIMG1660.jp ...

話時話AQ去左邊?

[HKEF]FRAULEIN 008 綾波麗 負傷版本

HKEF EVANGELION CLUB
http://hk.myblog.yahoo.com/HKEF-EVA

出品:KAIYODO(海洋堂)

出品日期:2008年8月1日

FRAULEIN 福音戰士系列第三作,008 綾波麗負傷版終於發售,同時001 綾波麗戰鬥服的再版已經發售,

這一次由海洋堂推出FRAULEIN 008 綾波負傷版共有手部X3(隻),頭X2(個)朗基勞斯槍X1籃(把),右手不能換任何配件,地台為白色。

圖片:HKEF EVANGELION CLUB

。HKEF 即將成立兩周年,多謝各位對我們的長期支持。

禁止盜用/轉貼

版權:COPY RIGHT BY HKEF EVANGELION CLUB

回覆 6489# 的文章

有冇圖睇? 好想買:58:
我係新黎的..同大家打聲招呼先

請多多指教:77:
原帖由 mkcccc 於 28-8-2008 11:26 PM 發表
我係新黎的..同大家打聲招呼先
...

呢幅好正呀:71:
原帖由 阿天 於 29-8-2008 06:40 PM 發表

呢幅好正呀:71:

比例出奇地岩....:34:
頭像被屏蔽