Toysdaily 玩具日報

山口式REVOLTECH討論專區.

原文章由 kakoeiboy 於 13-1-2007 01:41 AM 發表

我重以為可以 "吾魚" :$:$:$

鋪頭係jp yahoo bid 要等:ar::ar::ar: 又無咁好玩:(:(:(

我見你都有落bid hehe
總有機會既
我一見到邊度有 會即時報料
原文章由 碇真嗣 於 12-1-2007 03:02 AM 發表

大大第一時間去玩具區開個名叫 REVOLTECH機械人大戰公會 :DD
OR你喜歡個工會叫咩名啦:^

不如叫做"山口會"...:DD:DD:DD日本係咪有個"山口組"?
不過可能好多人誤會...呢套野o既"revoltech(轉輪技術)"關節 比起 "山口式"關節 重要好多
aquila兄有無MSN?:):)
原文章由 碇真嗣 於 13-1-2007 01:39 AM 發表

一齊買..哈哈:DD

好呀, 到時約埋一齊比人笑:!
原文章由 Viper 於 13-1-2007 01:46 AM 發表

不如叫做"山口會"...:DD:DD:DD日本係咪有個"山口組"?
不過可能好多人誤會...呢套野o既"revoltech(轉輪技術)"關節 比起 "山口式"關節 重要好多

幾好幾好XD....
我想買左量產機之後做個THE END OF EVANGELION 情景出泥,,,一定好正:shy:
原文章由 Viper 於 13-1-2007 01:36 AM 發表
各位好, 我都儲左eva系列
而家儲patlabor系列
乜真係咁易玩爛? 我大半都未開過...要玩下先得...爛左又要再入...:cool:

哇, 九部係走唔甩...到時邊個見到有個死傻仔一次買九盒量產機:@...即管笑吧:help:

一齊買 9部 yeah~~~~~~~~~~~~~
原文章由 碇真嗣 於 13-1-2007 01:43 AM 發表
我好想諗下..如果去到一間玩具商品...勁注目咁同個人講...
唔該10部量產機XDXD..好型

有無大大識做情景??:)

:shy:----唔該10部量產機
老闆---:shiny:等等
群眾----:?:what::@買咁多, 難到炒得起?
原文章由 aquila 於 13-1-2007 01:48 AM 發表

一齊買 9部 yeah~~~~~~~~~~~~~

係10部XD 9部FOR玩....1部FOR儲:DD
咁即係成立REVOLTECH機械人會啦XDXD
報名.....2碇真嗣

[ 本文章最後由 碇真嗣 於 13-1-2007 01:51 AM 編輯 ]
原文章由 Viper 於 13-1-2007 01:46 AM 發表

所以而家見到有人問山口式又咩出, 邊樹買等, 都唔知點答.....又唔係revoltech..
原文章由 碇真嗣 於 13-1-2007 01:46 AM 發表

我都開番msn, 頭先bt左成5個幾鐘野....:(
原文章由 碇真嗣 於 13-1-2007 01:46 AM 發表

有呀 aquila501@hotmail.com
24小時online 留言俾我 好過打俾我
原文章由 碇真嗣 於 13-1-2007 01:49 AM 發表

係10部XD 9部FOR玩....1部FOR儲:DD

...生化版白兵:DD...約埋一次掃佢幾箱:DD
我都買咗幾隻, 有Getter1,2 ,3, Mazinkaiser 同 Ingram1,2.:shiny::shiny::shiny:
頭像被屏蔽