Toysdaily 玩具日報

查看: 13026|回復: 23

請各版主/管理員回覆

關閉 [複製鏈接]
頭像被屏蔽
原帖由 KEROKWAN 於 1-7-2009 01:20 AM 發表 我吾想再用pm/ 短消息回覆及詢問各版主/管理員:64: 亦請各版主/管理員亦吾好再用pm回覆:64: 在這處回覆大家有根有據!再說大家亦無o羊吾見得人:67: 1)投訴搬家一帖內有人出言抽水借故生事,更粗言相向!(已向版主 ...

DD區雖然吹水多, 但亦不少各為版友的心血, 靚相, 心得, 而且還有一個有系統既index
希望各版主明白這都是大家的心血, 花了不少時間才累積出來既成果!
而且有些更是沒有backup的文章/連結
大家都不希望一去不返.
頭像被屏蔽
希望各版主/管理員唔好再hea,認真答覆所有問題!唔好再搵借口/失蹤!
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
佢應該要比個期限,
唔可以要人無了期等落去~
頭像被屏蔽

原帖由 Avan 於 1-7-2009 01:31 AM 發表 一句"舊果個應該冇必要留下了"睇都唔睇就送去黑洞...

看來版主不大理解,
DD是一種因為材料上,  型態上要特別照顧的一種玩具,
新手購買的時後沒有做足保護,
很可能會對DD做成永久性的傷害

我剛剛買DD的時候, 亦參考了不少DD區的文章和心得
那些不是一句"應該冇必要留下了"就刪除的東西
亦不是一句"應該冇必要留下了"就抹殺了文章的價值
原帖由 azusa00 於 2009-7-1 01:42 發表
版主Vince的行動及執法準則已經不能令人信服, 強烈要求撤換此版主:!

(雖然我知無乜可能, 不過起碼叫做講過:38: )

X 19N次方同意
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
原帖由 azusa00 於 1-7-2009 01:42 AM 發表
版主Vince的行動及執法準則已經不能令人信服, 強烈要求撤換此版主:!

(雖然我知無乜可能, 不過起碼叫做講過:38: )

喺呢件事中對版主的個人誠信非常的失望,言而無信的話,是否代表我們被黑洞一事原因為莫需有??
我們要求一個合理答覆,版主就用"需要時間double check"嚟回答,然而又出爾反爾,唔係先check後lock架咩???
不先搞清楚就lock post,然後不經同意就BH埋我地嘅post,這樣的執法手段難以令人順服。於我看來,這事跟"先槍斃再找其死罪"無異!!!
其他的包庇版友,自動淨化系統甚麼的,大家捫心自問。我只說一句: 做人,夠膽做就請夠膽認!!! 唔好喺後面玩後期製作。

TD係一個很好的玩具論壇,我在此都認識了一班好朋友(而且被人踢落DD的深淵...)。不過版主,不,應該說管理團隊的態度,實在令人失望。
此post(和我本人)看來都不會久留此地了;我們大家所說的話看來亦不會被重視。希望版主不要問是什麼原因,大家明人不說暗話,心裡明白。