Toysdaily 玩具日報

查看: 319899|回復: 4660

[吹水專區] 【フィーナ・姬】二代目の神社

菲娜公主神社重建計劃現在正式開始~
放返張圖坐下陣先~~
:67: 呼~! 冇上黎一排 唔知咩樹前Feena神社又再一次突然死亡
:36: 咁而家開過個新既先 比各位團友落腳

本神社托展一新附屬機構

詳情有待公布

:64: 有咩遲d再update

:65: 各位團友請先報一報到丫~
:*胡嘩!!!   自己都先報一報到先啊!!

【フィーナ・姬】二代目の神社
之附屬機構 :

1.三寶會
2.三寶請食飯會
3.棍長請食西北風會
4.三寶請食飯追討會

:66:

【フィーナ・姬】二代目會長kelvinsimpons之稱號:

袋鼠棍 / 三寶兄 / 吉祥物 / 狂咬袋鼠控 / 好色副會長 / 雞尾包中人棍 / 雞包仔星人三寶 / 戀足愛好者 / 控足會長 / 玩棍棍長 / 入塞仁長 / 混脹硬塞袋鼠長 / 玩鼠棍/出野長 / 墮落Hight棍長 / 自拍男 / 嗚嘩怪男 / 咆哮寶 / 哮天寶 / 烤三寶 / 袋棍兄 / 戀足仁善硬塞袋鼠棍 / 戀足仁善硬塞通渠佬袋鼠棍棍哥~~~足總 / 鼠棍神 / 左右護棍神 / 鼠牙棍 / 狼牙棍 / 塞棍棍長 / 棍棍長 / 咆吼怪男 / 袋棍之王 / 鼠棍 / 義棍 / 光棍 / 棍王 / 棍神 / 驕傲棍 / 小棍子
(隨時update)

:57: 食飯
頭像被屏蔽
:67: 呼~! 各位小心點了~!
/袋鼠棍 / 三寶兄 / 吉祥物 / 狂咬袋鼠控
/ 好色副會長 / 雞尾包中人棍 / 雞包仔星人三寶
戀足愛好者/:控足會長/玩棍棍長/入塞仁長/
混脹硬塞袋鼠長 / 玩 鼠棍
出 野 長 / 墮落Hight棍長 / 自拍男 / 嗚嘩怪男

咆哮寶 / 哮天寶 / 烤三寶/ 袋棍兄 / 戀足仁善硬塞袋鼠棍
/
戀足仁善硬塞通渠佬袋鼠棍棍哥~~~足總
/
鼠棍神/左右護棍神/鼠牙棍/狼牙棍/塞棍棍長/棍棍長/ 咆吼怪男/
袋棍之王/
/
鼠棍/義棍/光棍
棍王 /棍神/ 驕傲棍 :kelvinsimpsons
:74: 擺返上頭post:74:

:44: 閃光怎麼會有這些東西在.....?
支持棍長:$

有人可答嗎公主區點解被kill既? :Q

原帖由 kelvinsimpsons 於 30-6-2009 21:06 發表
:44: 閃光怎麼會有這些東西在.....?

有做backup! :71:
原帖由 純白騎士姬Saber 於 30-6-2009 09:07 PM 發表

:31: 不知道.... 小弟都冇上黎一排  之後就收到H神既消息......
:42: 唉....  發生了什麼事呢.....
原帖由 ShinningGundam 於 30-6-2009 09:08 PM 發表

有做backup! :71:

:44: 你真有系統......
原帖由 純白騎士姬Saber 於 30-6-2009 21:07 發表

DD區都係....blackhole:42:
原帖由 kelvinsimpsons 於 30-6-2009 21:09 發表

:44: 你真有系統......

咁...幾時請食飯:57: