Toysdaily 玩具日報

樓主: tmisthebest1980

GX-46-上篇-ダイゼンガー!!(多圖)

大大睇咁多大積卡post:*  >我睇完你的post :* 我有種熱血燃燒既感覺:*
Pose真係好正好熱血,但暫時毒我唔到。
有無師兄知道佢把劍點樣變大變長:76:
原帖由 ssricky82 於 29-6-2009 11:31 PM 發表
類似彈性金屬
game中有解釋

可以比較清楚睇到點變大
http://www.youtube.com/watch?v=f3mfYpQf42w

好熱血呀 d相!!!:*
D相好熱血....:$
之前睇其他大大d圖
把斬艦刀 好似無咁大把
但睇樓主 最後果張 好似 突然間 大把左0既:@
不過總之 大大影d圖 都好有型:$
好熱血, 快 d 影埋隻馬!
原帖由 ssricky82 於 29-6-2009 11:31 PM 發表

如果無記錯 好似 叫 液體記憶金屬
好似係用妮種野 整喎 把 斬艦刀
希望有其他師兄 有更詳盡 介紹番:shy:
液體記憶......原來係咁....:58:
終於都係船仔見到大贊卡真身.
第一眼望落去, 咩大贊卡甘細隻gei,當堂購買意慾減左一半:cool:
再望一望隻馬,我覺得佢似隻玩具木馬,毫無氣勢可言,另一半購買意慾都冇mi:ice:
重有d合金件少得可憐(有錯請更正):49:

總結來講盒玩具20000yen都俾多佢:67:

依隻大贊卡我多數pass,除非個價好靚
大大d相好正,求其将背景P成白色就已经算无敌了
话说大地神的斩舰刀与 叁式斩舰刀的PK 也正是两大外星技术力的PK啊  圣菲尔德水晶与Z.O金属的技术PK
大大好毒的呀~!:53: :53:

post擺得好正非常正∼!:71:
好易毒死人:he: :he: :he:
大大o的同o的post都好熱血呀!!!