stonekeung01 發表於 5-11-2023 16:47:20

SHF『鬼滅之刃』

アニメ「鬼滅の刃」
S.H.Figuarts
商品化企画始動!

https://x.com/t_features/status/1721082442864628166?s=20

yugi 發表於 5-11-2023 18:17:02

過晒氣先黎出.........

buddylee 發表於 5-11-2023 21:29:54

正,起碼唔洗食貴嘢玩figma/aniplex

潔白紙巾 發表於 5-11-2023 23:32:03

出好D出齊D呀唔該.

denniskwong 發表於 6-11-2023 09:38:11

定價唔好太貴, 其實有得做, Figma 果d太貴玩唔起...

nela 發表於 6-11-2023 10:53:01

莫非下年有新戲所以笨大又出??

猛好打 發表於 6-11-2023 10:53:40

買開aniplex,因為布衣好適合鬼滅系列,但係睇到霞柱做膠衫就放棄唔訂了。
希望shf出好D。

yugi 發表於 6-11-2023 11:01:46

猛好打 發表於 6-11-2023 10:53 AM
買開aniplex,因為布衣好適合鬼滅系列,但係睇到霞柱做膠衫就放棄唔訂了。
希望shf出好D。 ...

呢個系列只買了兩隻上弘, 但d關節完全唔好扭

熱狗OO 發表於 7-11-2023 17:18:40

denniskwong 發表於 6-11-2023 09:38 AM
定價唔好太貴, 其實有得做, Figma 果d太貴玩唔起...
我買齊FIGMA版主角4人普通版, 當畢業了。
BANDAI版暫時睇下算

THOUTHER 發表於 7-11-2023 22:27:45

yugi 發表於 5-11-2023 06:17 PM
過晒氣先黎出.........
始終多間廠落場競爭係好事,同埋SHF可能會出埋D冷門角色,好似龍珠咁放响魂限度出,即係有機會見到珠世+愈史郎、錆兔+真菰甚至下弦一同下弦五。
希望B社出得好好睇睇,唔好咁快斷Line,因為小弟的真正目標係一哥(上弦一),按動畫進度真係有排等!

潔白紙巾 發表於 8-11-2023 08:30:40

THOUTHER 發表於 7-11-2023 10:27 PM
始終多間廠落場競爭係好事,同埋SHF可能會出埋D冷門角色,好似龍珠咁放响魂限度出,即係有機會見到珠世+愈 ...
同你一樣成套野最鍾意冷門野,最愛係緣一,偏偏咁多野出乜都沒佢份...等到老死都未見....

sbyk 發表於 8-11-2023 08:39:18

THOUTHER 發表於 7-11-2023 10:27 PM
始終多間廠落場競爭係好事,同埋SHF可能會出埋D冷門角色,好似龍珠咁放响魂限度出,即係有機會見到珠世+愈 ...

我諗唔好太大期望。最近 SHF 斷 Line 系列頻頻。fans應該都已經入佐 buzzmod 坑。更硬核既應該連figma都入埋。宜家先嚟shf 睇怕應該係濟銷多

denniskwong 發表於 8-11-2023 09:42:04

熱狗OO 發表於 7-11-2023 05:18 PM
我買齊FIGMA版主角4人普通版, 當畢業了。
BANDAI版暫時睇下算

柱吸引d, 不過出晒都唔知何年何月

最早出既 buzzmod, 一半都未有...

yugi 發表於 8-11-2023 10:25:28

denniskwong 發表於 8-11-2023 09:42 AM
柱吸引d, 不過出晒都唔知何年何月

最早出既 buzzmod, 一半都未有...

Buzzmod跟動畫, 未正式出場打果班唔會出

kirin小黑 發表於 8-11-2023 13:25:08

SHF出襯闊袍大袖都唔自然~呢隻我覺得無希望...
頁: [1] 2 3 4
查看完整版本: SHF『鬼滅之刃』