Toysdaily 玩具日報

查看: 5398|回復: 49

[新品消息] SHF『鬼滅之刃』

アニメ「鬼滅の刃」
S.H.Figuarts
商品化企画始動!

https://x.com/t_features/status/1721082442864628166?s=20

過晒氣先黎出.........
正,起碼唔洗食貴嘢玩figma/aniplex
出好D出齊D呀唔該.
定價唔好太貴, 其實有得做, Figma 果d太貴玩唔起...
莫非下年有新戲所以笨大又出??
買開aniplex,因為布衣好適合鬼滅系列,但係睇到霞柱做膠衫就放棄唔訂了。
希望shf出好D。
猛好打 發表於 6-11-2023 10:53 AM
買開aniplex,因為布衣好適合鬼滅系列,但係睇到霞柱做膠衫就放棄唔訂了。
希望shf出好D。 ...

呢個系列只買了兩隻上弘, 但d關節完全唔好扭
denniskwong 發表於 6-11-2023 09:38 AM
定價唔好太貴, 其實有得做, Figma 果d太貴玩唔起...

我買齊FIGMA版主角4人普通版, 當畢業了。
BANDAI版暫時睇下算
yugi 發表於 5-11-2023 06:17 PM
過晒氣先黎出.........

始終多間廠落場競爭係好事,同埋SHF可能會出埋D冷門角色,好似龍珠咁放响魂限度出,即係有機會見到珠世+愈史郎、錆兔+真菰甚至下弦一同下弦五。
希望B社出得好好睇睇,唔好咁快斷Line,因為小弟的真正目標係一哥(上弦一),按動畫進度真係有排等!
THOUTHER 發表於 7-11-2023 10:27 PM
始終多間廠落場競爭係好事,同埋SHF可能會出埋D冷門角色,好似龍珠咁放响魂限度出,即係有機會見到珠世+愈 ...

同你一樣成套野最鍾意冷門野,最愛係緣一,偏偏咁多野出乜都沒佢份...等到老死都未見....
THOUTHER 發表於 7-11-2023 10:27 PM
始終多間廠落場競爭係好事,同埋SHF可能會出埋D冷門角色,好似龍珠咁放响魂限度出,即係有機會見到珠世+愈 ...

我諗唔好太大期望。最近 SHF 斷 Line 系列頻頻。fans應該都已經入佐 buzzmod 坑。更硬核既應該連figma都入埋。宜家先嚟shf 睇怕應該係濟銷多
熱狗OO 發表於 7-11-2023 05:18 PM
我買齊FIGMA版主角4人普通版, 當畢業了。
BANDAI版暫時睇下算

柱吸引d, 不過出晒都唔知何年何月

最早出既 buzzmod, 一半都未有...
denniskwong 發表於 8-11-2023 09:42 AM
柱吸引d, 不過出晒都唔知何年何月

最早出既 buzzmod, 一半都未有...

Buzzmod跟動畫, 未正式出場打果班唔會出
SHF出襯闊袍大袖都唔自然~呢隻我覺得無希望...