stonekeung01 發表於 26-10-2023 07:36:12

7月 魂限 SHF『龍珠Z』喬依

S.H.Figuarts キュイ
PVC&ABS製可動フィギュア
全高:約140mm
主な商品内容:本体、交換用手首左右各2種、交換用頭部パーツ4種、交換用スカウター2種(通常顔用、怯え顔用)、[ボーナスパーツ]ベジータ用表情パーツ、ベジータ用手首パーツ右
発売元:BANDAI SPIRITS
価格:7,700円(税込/送料別)
2024年7月発送予定

https://dragon-ball-official.com/news/01_2229.html

https://bandai-a.akamaihd.net/bc/images/shop_top_tamashii/shf_kyewi_MbUooUWR_lp_b.jpg

yugi 發表於 26-10-2023 08:15:20

果然比達的手指在那

denniskwong 發表於 26-10-2023 09:38:39

呢隻比人感覺.......好似係為左比達D特效件而夾硬出...

yugi 發表於 26-10-2023 10:05:44

denniskwong 發表於 26-10-2023 09:38 AM
呢隻比人感覺.......好似係為左比達D特效件而夾硬出...

都唔係, 我本身都等出呢隻等左好耐幾驚唔出

mushroom 發表於 26-10-2023 10:33:42

好有誠意,繼斷開菲利又一隻有情景樣

THOUTHER 發表於 26-10-2023 23:28:14

mushroom 發表於 26-10-2023 10:33 AM
好有誠意,繼斷開菲利又一隻有情景樣

完全同意。
https://bbs.toysdaily.com/data/attachment/forum/202310/26/073245int0tkyafdc0af0m.jpeg
連呢個樣都俾埋你,真係誠意滿分,必買!呢隻二打六都肯出,薩波(變身後)應該無走雞。
不過考慮到下個月就出爛衫悟空2.0 (スーパーサイヤ人孫悟空-伝説のスーパーサイヤ人-),話唔埋下一隻就係100%爆肌菲利!

百載真純 發表於 27-10-2023 13:26:39

嘩,真係出呢隻!另外,小弟都好期待有薩波變身版。

cmy 發表於 28-10-2023 20:41:39

菲利篇must buy,其他,冇所謂啦。

laiken 發表於 29-10-2023 08:31:01

要係儲成套嘅龍珠忠粉先會入手

windowxp 發表於 30-10-2023 13:00:11

娜美星篇真係太經典,可以出薩波變身後,爆肌菲利,無肩頭甲段戰鬥服比達,力高無甲版,尼爾,有種出埋大長老

ray1849 發表於 30-10-2023 14:00:49

仲有好多雜魚 (菲利果邊) 未出,諗得過 。

Lau 發表於 1-11-2023 08:52:38

windowxp 發表於 30-10-2023 01:00 PM
娜美星篇真係太經典,可以出薩波變身後,爆肌菲利,無肩頭甲段戰鬥服比達,力高無甲版,尼爾,有種出埋大長 ...

出大長老…

要出埋佢提升唔飯實力既手型,仲有佢地要啱比例喎!!

哈哈!!

denniskwong 發表於 1-11-2023 10:01:07

龍珠實在太經典, 要出既角色仲好多, 睇黎玩多廿年都仲出緊 shf...
未計娜美星篇, 之後既人造人斯路篇, 仲有布歐篇, 仲有大把角色出.

相反星矢神話果邊...玩黎玩去都係轉色重新.

G3X 發表於 1-11-2023 11:21:44

denniskwong 發表於 1-11-2023 10:01 AM
龍珠實在太經典, 要出既角色仲好多, 睇黎玩多廿年都仲出緊 shf...
未計娜美星篇, 之後既人造人斯路篇, 仲有 ...

聖衣神話玩玩吓甩件,翼重依d又仆低,shr,figma依d唔洗就住扭爽好多,同埋shf龍珠平,大熱角色都可能唔洗3百入到

newnov 發表於 4-11-2023 18:19:05

差舊戰鬥服比達
頁: [1] 2
查看完整版本: 7月 魂限 SHF『龍珠Z』喬依