stonekeung01 發表於 22-9-2023 19:44:54

2月 魂限「METAL BUILD」KÄMPFER 京寶凡

METAL BUILD
NEW ITEM
COMING SOON

https://x.com/t_features/status/1705175233114870080?s=46&t=er7bjrVsfl0uaagIF8aTLw

Donerkebab 發表於 22-9-2023 19:47:20

終於俾我恨到啦。{:8_636:}

hitsu 發表於 22-9-2023 20:32:57

NT-1有機會啦

熱狗OO 發表於 22-9-2023 22:46:32

hitsu 發表於 22-9-2023 08:32 PM
NT-1有機會啦

短期該不會, 已有消息流出下一隻MG VER KA是NT-1, 見下片最後幾分鐘:

https://www.youtube.com/watch?v=Vz8Y6nHP5FM

WonderJimmy 發表於 22-9-2023 23:03:26

其實MG 2.0嘅NT-1都唔係好耐,竟然咁快出Ka?不過點都好,出嘅話唔該唔好跟出淵裕個騎呢原設身型!

潔白紙巾 發表於 22-9-2023 23:04:48

熱狗OO 發表於 22-9-2023 10:46 PM
短期該不會, 已有消息流出下一隻MG VER KA是NT-1, 見下片最後幾分鐘:

https://www.youtube.com/watch?v ...
上隻MG NT1出完沒幾耐, 咁快又黎個VER.KA.係就真係估佢唔到啊...

WonderJimmy 發表於 22-9-2023 23:06:50

個張圖講嘅新Ka應該係Gundam NT Narrative

stonekeung01 發表於 22-9-2023 23:32:41

熱狗OO 發表於 22-9-2023 23:42:02

潔白紙巾 發表於 22-9-2023 11:04 PM
上隻MG NT1出完沒幾耐, 咁快又黎個VER.KA.係就真係估佢唔到啊...

上隻MG NT1出完廿年架喇喎

再販NT1呀? 係喎, NT1出過2.0; 上面位師兄估個日文係指敘述高達, 且看下回分解

熱狗OO 發表於 22-9-2023 23:52:35

stonekeung01 發表於 22-9-2023 11:32 PM

哇, 靚喎; 一定大賣及炒得起喇

CD-ROM 發表於 23-9-2023 00:01:45

出得呢隻,即係最近嘅高速型都係佢哋嘅出品路線上啦!

Maple 發表於 23-9-2023 05:04:20

hitsu 發表於 22-9-2023 08:32 PM
NT-1有機會啦

會唔會反而 NT-1 放返喺 GFFMC?

sbyk 發表於 23-9-2023 06:57:21

39600 yen... 宜家d價錢都咁進取。哩隻真係好免疫。連想炒既想法都無

熱狗OO 發表於 23-9-2023 10:27:55

sbyk 發表於 23-9-2023 06:57 AM
39600 yen... 宜家d價錢都咁進取。哩隻真係好免疫。連想炒既想法都無

地獄死神都33000YEN兼賣得咁好, 呢隻大一個碼兼高一個GRADE, 差唔多喇....

eddiem249 發表於 23-9-2023 10:37:12

WonderJimmy 發表於 22-9-2023 11:03 PM
其實MG 2.0嘅NT-1都唔係好耐,竟然咁快出Ka?不過點都好,出嘅話唔該唔好跟出淵裕個騎呢原設身型! ...

腰短,大腿又短
頁: [1] 2 3 4 5 6 7 8
查看完整版本: 2月 魂限「METAL BUILD」KÄMPFER 京寶凡