acefung2012 發表於 3-5-2023 22:58:03

難得龍珠SHF都會全身上色,平時直接用原色膠

mushroom 發表於 4-5-2023 08:53:56

THOUTHER 發表於 3-5-2023 10:53 PM
改色再出呢D野就必然㗎啦,咁辛苦開咗個模點會只係用一次?不過好大機會係XX會場限定,好似超2悟空咁,較 ...

超二悟空好似無出過普通版

iorik 發表於 4-5-2023 09:27:59

THOUTHER 發表於 3-5-2023 10:53 PM
改色再出呢D野就必然㗎啦,咁辛苦開咗個模點會只係用一次?不過好大機會係XX會場限定,好似超2悟空咁,較 ...

超2都有港魂,難就難在需要電競。

我寧願US exclusive

G3X 發表於 4-5-2023 13:14:56

超2悟空面相咁樣衰咁崩,跳過啦,5百都未必想買

yugi 發表於 4-5-2023 14:11:51

超2悟空好似只係換左個前髮, 後髮和超1 1樣?

兩蚊 發表於 5-5-2023 13:04:28

yugi 發表於 4-5-2023 02:11 PM
超2悟空好似只係換左個前髮, 後髮和超1 1樣?

件衫都有個爪痕
爛咗

kirin小黑 發表於 5-5-2023 13:06:20

iorik 發表於 4-5-2023 09:27 AM
超2都有港魂,難就難在需要電競。

我寧願US exclusive

其實多得有港魂先無炒得咁勁~以前D SAN DIEGO會場限定下下過2千~
我個人就直接去美魂訂再搵代運公司

THOUTHER 發表於 5-5-2023 23:44:31

mushroom 發表於 4-5-2023 08:53 AM
超二悟空好似無出過普通版
多謝師兄指正,係小弟舉錯例子,如果舉魂限舊劇場版布羅利為例應該就正確了!
如果無記錯舊劇場版布羅利係出過兩次XX會場限定/XX Exclusive的。

mushroom 發表於 8-5-2023 10:01:53

THOUTHER 發表於 5-5-2023 11:44 PM
多謝師兄指正,係小弟舉錯例子,如果舉魂限舊劇場版布羅利為例應該就正確了!
如果無記錯舊劇場版布羅利係 ...

都明的,一模多用

stonekeung01 發表於 26-5-2023 12:39:22

「TAMASHII NATIONS WORLD TOUR TOKYO」展出

https://hobby.dengeki.com/event/1945915/

stonekeung01 發表於 27-5-2023 13:13:37

https://www.instagram.com/reel/CsuRAJuhh88/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Nashlam 發表於 27-5-2023 22:12:02

When will Bandai release 100% frieza?!

eric 發表於 29-5-2023 07:09:31

badpurin 發表於 29-4-2023 04:32 PM
呢款正,必買,但是係少少擔心會掉漆/氧化既日後問題

氧化應該無可避免

denniskwong 發表於 29-5-2023 10:10:17

eric 發表於 29-5-2023 07:09 AM
氧化應該無可避免

請問可否自己上層保護油, 防止佢易氧化...(好似聖衣神話咁)

acefung2012 發表於 21-12-2023 12:01:30

買左咁多隻SHF 呢隻上色可以話係NO.1
但係拎上手好多油,有冇師兄同我一樣
頁: 1 [2] 3
查看完整版本: 12月 魂限 SHF「龍珠Z」金屬古拉