stonekeung01 發表於 19-2-2022 09:40:31

MGEX 1/100 STRIKE FREEDOM GUNDAM 突擊自由高達

https://bandai-hobby.net/site/mgex/

MGEX 1/100 突擊自由高達 預告PV
B862DHomdC8
https://youtu.be/B862DHomdC8

https://hk.gundam.info/content/mgex/strikefreedom/

G3X 發表於 19-2-2022 09:52:23

終於去到一千左右?

chsimon 發表於 19-2-2022 10:28:28

頂 唔係講笑 之前我都估會出突自
如果唔係之前投票出邊隻MGEX點會冇佢???
有開盤口我諗我已經有錢收{:8_721:}
不過少少失望冇好似當年隻 1/60 發埋光

stonekeung01 發表於 19-2-2022 10:43:09

橫濱展出骨架

Lau 發表於 19-2-2022 11:28:26

其實佢咁樣係想加少少花樣,又重頭出過晒??

熱狗OO 發表於 19-2-2022 11:41:38

以為呢條LINE會死添, 兩年後先出第二作

睇下算喇, 買就免喇, 送都怕會砌死人及阻訂, 各位熱血模型高手加油
不過同PGU RX78一樣, 絕對係被隔離時的欣物, 祝各位下個月全民強檢時不中招

antohny01087 發表於 19-2-2022 12:47:42

G3X 發表於 19-2-2022 09:52 AM
終於去到一千左右?

實唔止喇{:5_448:}

WonderJimmy 發表於 19-2-2022 13:43:28

六七隻電鍍色,個價我真係不敢想像。

但成隻個feel夠晒浮誇中二,應該會幾好賣

WonderJimmy 發表於 19-2-2022 13:44:44

chsimon 發表於 19-2-2022 10:28 AM
頂 唔係講笑 之前我都估會出突自
如果唔係之前投票出邊隻MGEX點會冇佢???
有開盤口我諗我已經有錢收{:8_ ...

尤其個頭似,有啲圓

kennethli 發表於 19-2-2022 13:48:28

好地地跟住出led 骨咪好囉,玩乜鬼電鍍啫,著返件甲咪又要遮住哂睇唔到,即係要我俾多d 錢係d 睇唔到既電鍍位。。。再者,相信其他師兄上色技術點都好過佢嗰d 電鍍,你鍍真24K 金我就話你勁啦,要金屬感,我買金屬骨改唔好,真金屬

stonekeung01 發表於 19-2-2022 14:10:49

網圖

你好 發表於 19-2-2022 14:12:49

G3X 發表於 19-2-2022 09:52 AM
終於去到一千左右?

吓,你啱啱瞓醒?上次MGEX都唔止$1000啦。

G3X 發表於 19-2-2022 14:30:43

你好 發表於 19-2-2022 02:12 PM
吓,你啱啱瞓醒?上次MGEX都唔止$1000啦。

我連有上一隻都唔知,一開始以為D貴價版MG

laiken 發表於 19-2-2022 14:49:08

如果要電鍍,點解唔直接用金屬件?我指嘅金屬件,係好似市面見到啲金屬模型咁(log-on見嗰啲)

antohny01087 發表於 19-2-2022 15:15:46

又係有價無市ge產品
頁: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: MGEX 1/100 STRIKE FREEDOM GUNDAM 突擊自由高達