stonekeung01 發表於 8-10-2021 01:40:38

SHF【電影 龍珠超 SUPER HERO】

From the upcoming Dragon Ball movie, "Dragon Ball Super: SUPER HERO" we bring you Goku!
But that's not all, don't forget to check out the booth at NYCC or wait for more incoming photos!

From the upcoming Dragon Ball movie, "Dragon Ball Super: SUPER HERO" we bring you Vegeta!
But that's not all, don't forget to check out the booth at NYCC or wait for more incoming photos!

From the upcoming Dragon Ball movie, "Dragon Ball Super: SUPER HERO" we bring you Piccolo!

https://www.instagram.com/instamashii/

G3X 發表於 8-10-2021 06:23:47

隻比達有興趣,最鍾意依個造型,有金毛頭就入手,紅毛,籃毛頭就算,已有魔人

yugi 發表於 8-10-2021 07:19:43

那兩個新角色完全無興趣

stonekeung01 發表於 8-10-2021 10:07:38

NYCC展出

mushroom 發表於 8-10-2021 11:48:27

想要魔童

.........

denniskwong 發表於 8-10-2021 12:28:28

3隻最有心係魔童, 好多都係新件, 值得入手喎
魔童今次睇黎好重戲份

G3X 發表於 8-10-2021 13:08:54

denniskwong 發表於 8-10-2021 12:28 PM
3隻最有心係魔童, 好多都係新件, 值得入手喎
魔童今次睇黎好重戲份

隻悟空hea到,只期待比達,魔童

kirin小黑 發表於 8-10-2021 13:19:45

第1萬款悟空未? 係咪要每種不同光源下既橙色都出?
雖然面相真係有進步...但今日玩9D客好咩?

kirin小黑 發表於 8-10-2021 13:24:01

魔童前半臂係咁既咩?D橫紋一定要係正前方?夾硬放關節係有心機不過設定上係非必要。仲有對鞋真係好肉酸

G3X 發表於 8-10-2021 13:26:07

kirin小黑 發表於 8-10-2021 01:19 PM
第1萬款悟空未? 係咪要每種不同光源下既橙色都出?
雖然面相真係有進步...但今日玩9D客好咩? ...
有左一隻都唔多想再入依套橙色道服悟空,出未來悟飯就入

FUNG1994515 發表於 9-10-2021 20:31:48

咪睇死魚人1 2號最後又係玩合體

stonekeung01 發表於 10-10-2021 10:17:13

THOUTHER 發表於 13-10-2021 11:39:07

悟空、魔童、比達三隻入面似乎係比達最正,特別係面相,希望到時唔好「官圖誇啦啦,實物就小喇叭」啦!話說上次藍髮比達附送果個紅毛頭勁走樣,勁失望!
剩番果兩隻,其實係唔係一次過想向咸蛋超人同埋再造人009致敬?除非係魂限見,否則呢兩隻極有潛力成為年度死貨之王!

G3X 發表於 13-10-2021 14:54:48

THOUTHER 發表於 13-10-2021 11:39 AM
悟空、魔童、比達三隻入面似乎係比達最正,特別係面相,希望到時唔好「官圖誇啦啦,實物就小喇叭」啦!話說 ...

睇怕又係跟籃毛頭,唯有期待今次會唔會有抱胸手

百載真純 發表於 13-10-2021 19:10:33

魔童手臂肌肉時黃時粉紅....... 到event exclusive 又可出多隻.
頁: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: SHF【電影 龍珠超 SUPER HERO】