stonekeung01 發表於 28-4-2022 12:04:29

魂 NATIONS TOKYO 展出

https://hobby.dengeki.com/event/1534429/2/

stonekeung01 發表於 28-4-2022 13:40:28

官方發售日

stonekeung01 發表於 28-4-2022 18:55:21

stonekeung01 發表於 28-4-2022 19:22:38

https://hobby.dengeki.com/event/1534429/2/

yugi 發表於 28-4-2022 21:11:26

娜美星編呢6隻佢出得圖應該都有考慮過出, 反正依家都出得7788唔爭在出晒啦

teakee 發表於 28-4-2022 21:43:10

新進sic迷 發表於 27-4-2022 08:23 PM
剛已取,有減到????

有減到!$259

THOUTHER 發表於 29-4-2022 22:42:49

yugi 發表於 28-4-2022 09:11 PM
娜美星編呢6隻佢出得圖應該都有考慮過出, 反正依家都出得7788唔爭在出晒啦

完全同意,小弟都好希望B社出哂呢6隻野,不過連喬依呢隻旦散都响候補名單就真係有驚喜,雖然機會率係最低,但小弟最希望佢可以實體化!
舊戰鬥服比達如果送埋戰損腹甲同埋流淚樣就真係夠哂話題性,分分鐘係搶手貨啊!

兩蚊 發表於 30-4-2022 15:00:42

THOUTHER 發表於 29-4-2022 10:42 PM
完全同意,小弟都好希望B社出哂呢6隻野,不過連喬依呢隻旦散都响候補名單就真係有驚喜,雖然機會率係最低 ...

舊版黑髮比達有辛苦樣
菲利就有條尾可以卷住條頸
但係比達件衫就唔係舊戰鬥服

等咗咁多年, 終於有機會重現菲利#打比達!!
(雖然未必一定會有... 最新嗰隻菲利又偏偏少咗條尾...)

G3X 發表於 30-4-2022 15:07:52

stonekeung01 發表於 28-4-2022 06:55 PM

準備超4比達?

THOUTHER 發表於 1-5-2022 00:26:47

兩蚊 發表於 30-4-2022 03:00 PM
舊版黑髮比達有辛苦樣
菲利就有條尾可以卷住條頸
但係比達件衫就唔係舊戰鬥服

舊戰鬥服比達仲有吐血樣添,俾菲利用條尾#起來打已打到嘔血,之後俾菲利穿心又吐血,總之舊戰鬥服比達真係可塑性極高,大有可為,B社唔出就認真走寶。剩番果兩個Quota其中一個好有機會係佢,另外一個小弟斷估係菲利第二形態啦,唔知可唔可以用菲利第二形態改模做高特大王呢?

兩蚊 發表於 1-5-2022 20:47:08

THOUTHER 發表於 1-5-2022 12:26 AM
舊戰鬥服比達仲有吐血樣添,俾菲利用條尾#起來打已打到嘔血,之後俾菲利穿心又吐血,總之舊戰鬥服比達真係 ...
其實講緊呢隻舊版黑髮比達個辛苦樣

loikaleong 發表於 2-5-2022 22:03:17

兩蚊 發表於 1-5-2022 08:47 PM
其實講緊呢隻舊版黑髮比達個辛苦樣

呢個表情應該係同莊子肉博緊,最後過3秒鐘既樣黎。????????

stonekeung01 發表於 12-5-2022 12:52:35

yugi 發表於 12-5-2022 16:38:11

做乜比達個樣越展就越衰咁

stonekeung01 發表於 19-5-2022 14:07:21

頁: 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 13 14 15
查看完整版本: SHF【電影 龍珠超 SUPER HERO】