eddiem249 發表於 22-1-2023 13:26:15

Vince 發表於 22-1-2023 01:13 PM
話時話,SMP R-1 同 R-gun

砌緊啦,出咗幾日

Vince 發表於 22-1-2023 13:39:00

eddiem249 發表於 22-1-2023 01:26 PM
砌緊啦,出咗幾日

Oh。冇留意 Tim,thx c兄

馬仔 發表於 22-1-2023 13:47:46

下,隻R-gun 個兩個長parts要買另一盒?

咁狗……

eddiem249 發表於 22-1-2023 13:49:23

馬仔 發表於 22-1-2023 01:47 PM
下,隻R-gun 個兩個長parts要買另一盒?

咁狗……

R Gun 是R Gun, R Gun Power Parts 跟Option Set

馬仔 發表於 22-1-2023 13:56:41

eddiem249 發表於 22-1-2023 01:49 PM
R Gun 是R Gun, R Gun Power Parts 跟Option Set

但係R-gun 原本無後面兩支炮咩?

佢根本老屈人地要買個parts變Powered mode,

咁不如買千值,而家個本體都跳左樓,又唔駛砌,又實正。

eddiem249 發表於 22-1-2023 14:01:56

馬仔 發表於 22-1-2023 01:56 PM

你咪去玩成品囉,好多人鍾意砌模型的,根本唔會買成品,反之亦有

k_dash 發表於 22-1-2023 17:24:49

由個命名就知道R-Gun同R-2,R-3一樣係有強化過,本來R-Gun係一部單獨行動機體,當初alpha遊戲裡強化型係隱藏機體嚟添

yimingyang 發表於 22-1-2023 19:56:49

k_dash 發表於 22-1-2023 05:24 PM
由個命名就知道R-Gun同R-2,R-3一樣係有強化過,本來R-Gun係一部單獨行動機體,當初alpha遊戲裡強化型係 ...

alpha只有R-GUN P沒有R-GUN,隱藏要素是中途離脫之後會不會回歸讓SRX變成四合一追加必殺砲。

同時有R-GUN P和R-GUN登場的遊戲只有超級英雄作戰同OGS

kyostanley 發表於 23-1-2023 00:52:38

但千值貴之餘仲係拆散晒變型

k_dash 發表於 23-1-2023 07:58:13

yimingyang 發表於 22-1-2023 07:56 PM
alpha只有R-GUN P沒有R-GUN,隱藏要素是中途離脫之後會不會回歸讓SRX變成四合一追加必殺砲。

同時有R-GU ...

謝指正,我都攪亂咗啲劇情{:8_744:}

eddiem249 發表於 23-1-2023 10:12:20

kyostanley 發表於 23-1-2023 12:52 AM
但千值貴次餘係拆散晒變型

比例仲要錯,隻R GUN 大過R 1 成個頭

k_dash 發表於 23-1-2023 12:37:59

eddiem249 發表於 23-1-2023 10:12 AM
比例仲要錯,隻R GUN 大過R 1 成個頭
成套4隻比例都係唔啱,只可以話佢個目的係合體,分體唔係重點

ben1982 發表於 23-1-2023 17:05:41

請問有師兄切好未?

強襲 發表於 23-1-2023 17:18:57

ben1982 發表於 23-1-2023 05:05 PM
請問有師兄切好未?

可以直接睇youtube
R-1
https://www.youtube.com/watch?v=EMH2UxMiU_M&t=1s
R-GUN
https://www.youtube.com/watch?v=nlaO-17kSQM&t=302s

stonekeung01 發表於 23-1-2023 17:33:50

日店展出

頁: 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 [26] 27 28 29 30 31 32 33 34 35
查看完整版本: 食玩 SMP [SHOKUGAN MODELING PROJECT] SRX