kim# 發表於 27-11-2006 15:46:16

原文章由 真紅 於 27-11-2006 02:44 PM 發表

真係好感動呀!!!:handshake::handshake:
"TD"呢個大家庭真係好溫暖.......:love::love:

我都係第一次飲咁多咋...:shy:

hahahah呢度有時都幾warn ga.....尤其對女仕:)

真紅 發表於 27-11-2006 15:47:22

原文章由 kim# 於 27-11-2006 03:43 PM 發表

依~~~?!之前話一大班人聚舊,開心先飲咁多
依家又話醉左乜都唔駛諗..............
依~~~~~?!

小的又多事了:unhappy:

其實.....見到佢地係好開心,
不過自己又有d唔開心,
不知不覺飲了很多:ice:

真紅 發表於 27-11-2006 15:48:12

原文章由 kim# 於 27-11-2006 03:46 PM 發表

hahahah呢度有時都幾warn ga.....尤其對女仕:)

I LOVE TD :love::love: :love:

Delight986 發表於 27-11-2006 15:49:54

原文章由 真紅 於 27-11-2006 03:23 PM 發表

其實以前都有試過2種酒溝埋一齊飲,但都冇咁wing
昨晚直頭嘔到想死:ice:
http://www.toysdaily.com/discuz/viewthread.php?tid=3739&extra=page%3D1

katoributa 發表於 27-11-2006 15:52:02

原文章由 Devil_Fudou 於 27-11-2006 03:42 PM 發表

氧氣唔會!!!!!!:DD:DD

sorry....... 當我無講過.... 連我自己都覺得低能....:cool:
氧氣過量都會有害架!叫做氧氣中毒,會死人架

kim# 發表於 27-11-2006 15:52:02

原文章由 真紅 於 27-11-2006 03:47 PM 發表

其實.....見到佢地係好開心,
不過自己又有d唔開心,
不知不覺飲了很多:ice:

anyway.....下次不要拿自己身體開玩笑喇:^
唔開心o既o野........由得佢唔好諗喇:!

真紅 發表於 27-11-2006 15:55:46

原文章由 kim# 於 27-11-2006 03:52 PM 發表

anyway.....下次不要拿自己身體開玩笑喇:^
唔開心o既o野........由得佢唔好諗喇:!

我會喇,但唔開心呢家野,好難唔去想:no::oh:

Devil_Fudou 發表於 27-11-2006 16:01:47

原文章由 路人丙 於 27-11-2006 02:45 AM 發表

氧氣吸太多會窒息 =..=
(純氧氣)
原文章由 katoributa 於 27-11-2006 02:52 AM 發表

氧氣過量都會有害架!叫做氧氣中毒,會死人架
:(:(

咁我知有一樣一定吸收幾多都唔會死!! 仲越多越好添!!!
就係.... 錢!!!!!!!!!:DD:DD

mirage 發表於 27-11-2006 16:02:44

原文章由 真紅 於 27-11-2006 03:55 PM 發表

我會喇,但唔開心呢家野,好難唔去想:no::oh:
心態的問題...當你能平常的對待,什麼事也不上心就成功了...:DD
但其實也很失敗的說:ice::sad:

mirage 發表於 27-11-2006 16:04:12

原文章由 Devil_Fudou 於 27-11-2006 04:01 PM 發表

財多身子弱呀...等我地幫你駛緊d出去啦
你返多幾次香港就冇問題:DD

真紅 發表於 27-11-2006 16:04:21

原文章由 Devil_Fudou 於 27-11-2006 04:01 PM 發表

:DD 吸錢怪

Devil_Fudou 發表於 27-11-2006 16:05:33

原文章由 真紅 於 27-11-2006 02:44 AM 發表

我都明白,昨晚只係成班舊同學一齊,同埋替結婚既fd 慶祝,
十幾個人都係自小玩到大,都好熟,我先可以好放心去飲,
不過十幾個都係男仔,得4個人女仔,
我都知frd搭frd果d好危險,三九唔識七,我亦唔會咁做的 ...
咁就好啦~~ 但係飲得太醉都唔係好事~~
妳知其實所有男人都是好色的..... 尤其係飲左酒左之後~
所以女仔清醒d係好既, 蝕底左俾人就無謂啦~ 係咪??:DD

mirage 發表於 27-11-2006 16:05:43

原文章由 真紅 於 27-11-2006 04:04 PM 發表

:DD 吸錢怪
大口仔...

真紅 發表於 27-11-2006 16:06:22

原文章由 mirage 於 27-11-2006 04:02 PM 發表

心態的問題...當你能平常的對待,什麼事也不上心就成功了...:DD
但其實也很失敗的說:ice::sad:

要平常心都幾難:ice:

Devil_Fudou 發表於 27-11-2006 16:06:49

原文章由 mirage 於 27-11-2006 03:04 AM 發表

財多身子弱呀...等我地幫你駛緊d出去啦
你返多幾次香港就冇問題:DD
最弊我吸黎吸去都吸唔到呢.........:ice:
頁: 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 [24] 25 26 27 28 29 30 31 32 33
查看完整版本: 有緣相聚 @ 真紅