真紅 發表於 27-11-2006 15:28:25

原文章由 mirage 於 27-11-2006 03:04 PM 發表

正常的話...她不是應該先去"飲",起碼吃了一餐...然後才去唱k砍酒的嗎...
還可以這麼醉的話...應該是對那些酒精太吸收了:he:

我係唱完k,飲完晒先嘔.....:cool:

Devil_Fudou 發表於 27-11-2006 15:30:35

原文章由 真紅 於 27-11-2006 02:20 AM 發表

又真係有d想嘔既感覺添.......:die:
哎也.....唔好諗啦~ 越諗越想架~~ 心裡作用好緊要~~:no:
做下其他野, 睇下其他野~~~

真紅 發表於 27-11-2006 15:30:55

原文章由 mirage 於 27-11-2006 03:10 PM 發表

流行威士忌溝菠蘿啤還是綠茶了...好像是寒得要命的吧

未聽過咁溝:^

真紅 發表於 27-11-2006 15:31:29

原文章由 Devil_Fudou 於 27-11-2006 03:30 PM 發表

哎也.....唔好諗啦~ 越諗越想架~~ 心裡作用好緊要~~:no:
做下其他野, 睇下其他野~~~

知道~~大大:love:

Devil_Fudou 發表於 27-11-2006 15:32:24

原文章由 真紅 於 27-11-2006 02:23 AM 發表

其實以前都有試過2種酒溝埋一齊飲,但都冇咁wing
昨晚直頭嘔到想死:ice:
應該係果次無妳今次飲得咁多掛~~:cool:

真紅 發表於 27-11-2006 15:33:15

原文章由 Devil_Fudou 於 27-11-2006 03:21 PM 發表

嘩~~~ 但係飲到咁多真係幾厲害~~
但係唔開心還唔開心呀~ 借酒消愁並唔係一個好辦法黎架~~
身體要緊呀~~~:no:

醉左乜都唔駛想.......:no:

真紅 發表於 27-11-2006 15:33:59

原文章由 Delight986 於 27-11-2006 03:10 PM 發表

TD有大把人開解你~~
:)

TD 因為有你lor:love:

SuperBus 發表於 27-11-2006 15:34:31

原文章由 真紅 於 27-11-2006 03:23 PM 發表

其實以前都有試過2種酒溝埋一齊飲,但都冇咁wing
昨晚直頭嘔到想死:ice:
女仔人家都係少飲酒為妙, 講真o既

真紅 發表於 27-11-2006 15:37:43

原文章由 SuperBus 於 27-11-2006 03:34 PM 發表

女仔人家都係少飲酒為妙, 講真o既

我都明白,講真係會同一些好熟既朋友先會飲咁多,
而且有d唔開心,如果係d 陌生人一定唔會咁做:shy:

Devil_Fudou 發表於 27-11-2006 15:37:48

原文章由 真紅 於 27-11-2006 02:26 AM 發表

小時候舅父話女仔要識飲酒架:shy:
絕對係啦~!!! 如果唔係會好危險...... 呢個世界太多色狼......
不過妳飲到咁多都已經好勁架喇~~
但係如果同唔係太熟既人飲都係要小心d, 唔好飲咁多!!
尤其係如果有frd搭frd一齊飲既時候, 因為都唔知妳d frd d frd係咩人~
同埋唔好指以有妳d frd可以睇住妳~ 因為可能妳d frd都醉晒, 睇唔到妳架~
所以當有妳唔識既人一齊飲既時候要超級小心~~!!!

mirage 發表於 27-11-2006 15:38:04

原文章由 真紅 於 27-11-2006 03:26 PM 發表

小時候舅父話女仔要識飲酒架:shy:
任何東西吸取過量都是有害的

Devil_Fudou 發表於 27-11-2006 15:42:17

原文章由 mirage 於 27-11-2006 02:38 AM 發表

任何東西吸取過量都是有害的
氧氣唔會!!!!!!:DD:DD

sorry....... 當我無講過.... 連我自己都覺得低能....:cool:

kim# 發表於 27-11-2006 15:43:31

原文章由 真紅 於 27-11-2006 03:33 PM 發表

醉左乜都唔駛想.......:no:

依~~~?!之前話一大班人聚舊,開心先飲咁多
依家又話醉左乜都唔駛諗..............
依~~~~~?!

小的又多事了:unhappy:

真紅 發表於 27-11-2006 15:44:45

原文章由 Devil_Fudou 於 27-11-2006 03:37 PM 發表

絕對係啦~!!! 如果唔係會好危險...... 呢個世界太多色狼......
不過妳飲到咁多都已經好勁架喇~~
但係如果同唔係太熟既人飲都係要小心d, 唔好飲咁多!!
尤其係如果有frd搭frd一齊飲既時候, 因為都唔知妳d frd...

我都明白,昨晚只係成班舊同學一齊,同埋替結婚既fd 慶祝,
十幾個人都係自小玩到大,都好熟,我先可以好放心去飲,
不過十幾個都係男仔,得4個人女仔,
我都知frd搭frd果d好危險,三九唔識七,我亦唔會咁做的.:love:

路人丙 發表於 27-11-2006 15:45:26

原文章由 Devil_Fudou 於 27/11/2006 03:42 PM 發表

氧氣唔會!!!!!!:DD:DD

sorry....... 當我無講過.... 連我自己都覺得低能....:cool:
氧氣吸太多會窒息 =..=
(純氧氣)
頁: 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 [23] 24 25 26 27 28 29 30 31 32
查看完整版本: 有緣相聚 @ 真紅