et1013 發表於 18-2-2018 13:27:51

Marvel Legends Sasquatch Wave 開箱玩評

Sasquatch上色雕工都不錯 唯獨腳掌不夠厚 右手拳頭可動亦有點奇怪 但整體令人滿意 夠大隻

本wave評價由5:20開始 排名如下:Cable, Deadpool, Sasquatch, Domino, X-Force Deadpool, Deathlok, X-23 及Paladin

整體而言 本wave相當好 選角也不錯 貫徹x-men一向高質素路線 絕對值得set入 {:1_203:}
uSEmqW1fz74&t

Deathlok普普通通 上色一般但可動不錯 不過左手較奇怪 不太能拓槍

6FAHGC40GY8

X-23 頭雕造得不錯 有表情 扣分位為欠腳爪 不過尚算好扭如喜歡X-23值得一入

QXFfYDYOkmw

X-force deadpool不算突出配件不及上隻juggernaut wave deadpool多 但整體尚算令人滿意

7rTNaT3UNRk

Paladin不過不失 幾好扭 但qc有點問題 槍袋不能袋槍 如無愛可以skip

JkDH4FBL56I

今次開箱嘅係Marvel Legends Domino 頭雕突出 可動亦不錯 但欠缺槍袋又扣點分 整體令人滿意
aMj_5jFd5ac
今次開箱嘅係Cable
整體做得不錯 頭雕相當出色 造型都係參照早期cable外型
除咗左手唔係揸槍手型扣分之外 今隻Cable令人非常滿意
如果大家鐘意cable就一定要入

RE20kBfe7gk
新年第一炮! 講嘅係紅當當嘅Marvel Legends Sasquatch Wave Deadpool!
哩隻Deadpool令人相當滿意 造型係參照早期deadpool早期外型 如果大家鐘意deadpool就一定要入
本片所有內容只為本人個人意見 歡迎大家留言討論如果大家喜歡,記得like及share,甚至subscribe!
zByPiD2xW4o

Mcfarlane 發表於 18-2-2018 17:29:23

廸廸尼接手後出得太密,變得粗製濫造⋯⋯{:1_372:}

Gundam6j 發表於 19-2-2018 00:48:06

呢set想全收,不過budget有限,遲下又有Avengers set.

tolete 發表於 19-2-2018 18:17:40

Gundam6j 發表於 19-2-2018 12:48 AM
呢set想全收,不過budget有限,遲下又有Avengers set.

gundam兄你入咗Mr Fantastic 未啊?

Gundam6j 發表於 21-2-2018 11:25:18

tolete 發表於 19-2-2018 06:17 PM
gundam兄你入咗Mr Fantastic 未啊?

我地美國Walgreens仲未有.

tolete 發表於 22-2-2018 09:17:27

Gundam6j 發表於 21-2-2018 11:25 AM
我地美國Walgreens仲未有.

我地新年前已經派貨啦! {:1_239:}

tolete 發表於 22-2-2018 09:18:32

Cable 香港單一隻買好貴!:47:

et1013 發表於 23-2-2018 00:00:15

tolete 發表於 22-2-2018 09:18 AM
Cable 香港單一隻買好貴!

正常呀 個頭實在出得幾好

tolete 發表於 23-2-2018 09:05:56

et1013 發表於 23-2-2018 12:00 AM
正常呀 個頭實在出得幾好

我遲d先入! {:1_208:}

et1013 發表於 27-2-2018 15:44:30

搞掂囇 推一推{:1_209:}

tolete 發表於 7-3-2018 16:07:00

et1013 發表於 27-2-2018 03:44 PM
搞掂囇 推一推

入黎支持下! {:1_221:}{:1_223:}
頁: [1]
查看完整版本: Marvel Legends Sasquatch Wave 開箱玩評