Dick.Po 發表於 21-12-2017 13:29:14

即爆SHF STARWARS REY 頭雕!

STARWARS 呢條LINE真心買得過呀~
{:1_221:}

takeshi 發表於 21-12-2017 14:18:09

{:1_377:} yes 希望出最後造形Luke 同公主.....

G3X 發表於 21-12-2017 15:33:35

實物個樣好過官圖

tolete 發表於 21-12-2017 18:52:21

相頭非常似啊!

peterchan 發表於 21-12-2017 20:46:34

乜水嚟?見佢有光劍係咪同SW有關?個樣又有d似容祖兒,睇相都睇到面上d噴墨點點,不過淘寶貨即係淘寶貨,值幾十蚊嘅野點都唔可以要求太高

evil129 發表於 22-12-2017 05:44:52

回魂啦啦啦

rrhk2013 發表於 22-12-2017 09:50:58

evil129 發表於 22-12-2017 05:44 AM
回魂啦啦啦

大家唔好誤會呀陳生啦, 其實佢係一個好like shf美系figure o既C hing分身, 佢其實專登用陳生出離曲線唱好笨大, 果位C hing有時又用其他分身為笨大護航, 用心良苦呀!

講回隻figure, 笨大shf SW系列面相真係好穩定地得, 但唔知點解Marvel果邊咁唔穩定, 有時仲慘不忍睹.

根本英俊 發表於 22-12-2017 13:59:55

如果呢隻係淘竇貨, 孩記果一大批高低眼唔知呀陳生又有咩高見呢?

mushroom 發表於 22-12-2017 14:37:59

陳生覺得有威脅就會出現,亦是對對手的肯定!

bbq1120 發表於 22-12-2017 15:24:38

呢隻SHF出得真係幾好,唔洗我再重塗過先啦...

https://scontent.fhkg1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/25508139_10214232409980078_8902912439142982429_n.jpg?oh=2b3cc6aef30659ecf9c3df92293def4a&oe=5AFD6B0D

https://scontent.fhkg1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/25552305_10214232410020079_1885109980621501477_n.jpg?oh=96488dd97e770beda16ee67b0c5d56be&oe=5AC7C37D

https://scontent.fhkg1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/25498164_10214232410340087_9148339998849499577_n.jpg?oh=343b4ee884d0b24c8a84b974264d5424&oe=5AB8AF15

takeshi 發表於 22-12-2017 21:48:02

bbq1120 發表於 22-12-2017 03:24 PM
呢隻SHF出得真係幾好,唔洗我再重塗過先啦...

yes,希望出返ep7 rey同Rogue one Jyn啦...

套戲一上隻 kyo ren冇曬...{:1_206:}仲想平平地先入.....

bbq1120 發表於 22-12-2017 22:15:07

takeshi 發表於 22-12-2017 09:48 PM
yes,希望出返ep7 rey同Rogue one Jyn啦...

套戲一上隻 kyo ren冇曬...仲想平平地先入..... ...

我都想要同Rogue one Jyn呀!!!:sad:SHF既星戰真係好有質素,無乜甩漏,今次仲同電影上畫就出到貨真係一大驚喜!!!{:1_221:}

takeshi 發表於 23-12-2017 02:03:27

bbq1120 發表於 22-12-2017 10:15 PM
我都想要同Rogue one Jyn呀!!!SHF既星戰真係好有質素,無乜甩漏,今次仲同電影上畫就出到貨真係一大驚 ...

我 愛 Jyn 的程度仲高過Rey.:love:..:shy:...包括真人...:DD

SHF星戰正但角色太多儲吾曬....:help:

森山大盜 發表於 1-1-2018 17:06:54

可以一入, 等一等個價

根本英俊 發表於 2-1-2018 14:08:23

有無師兄見邊度仲有, 我去過IN'POINT都無呀
頁: [1] 2
查看完整版本: 即爆SHF STARWARS REY 頭雕!